В началото на месец декември, учениците от ОУ Христо Ботев

...
В началото на месец декември, учениците от ОУ Христо Ботев
Коментари Харесай

Децата в село Българене се радват на много подаръци от Германия и тази година

В началото на месец декември, учениците от ОУ „ Христо Ботев ” в село Българенеполучихаколедни лакомства от Румяна Мусакова - Шуберт, представител на новата фондация UTAY, която провежда и изпрати на децата дарове за Коледа.



Кметът Йордан Дончевраздадеподаръците на благо празненство в учебното заведение с наслада и благопожелание за светли, радостни празници.

На 20 декември и Цветанка Мусаковазарадвадецата от ОУ „ Христо Ботев ” с дарове от Българското учебно заведение „ Буквар ” във Франкфурт на Майн, от Дружество „ Булгариен хилфе ” - Франкфурт, Германия. За доставката на подаръците от Германия на Цветанка Мусакова са съдействали: господин Тауберг, Димитър Дебрелиев, Пламен Георгиев и брачна половинка и Веселин Мусаков.



Коледните дарове за децата са поднесени с любов и благопожелание за здраве и щастливо детство от кмета Йордан Дончев и Веселин Мусаков.

Румяна Мусакова-Шуберт и Цветанка Мусакова благодарят на кмета на село Българене Йордан Дончев за съдействието и организирането празнично връчване на подаръците.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР