В началото на май 2019 г. MOTO-PFOHE Rent a Car,

...
В началото на май 2019 г. MOTO-PFOHE Rent a Car,
Коментари Харесай

MOTO-PFOHE Rent a Car отвори своя първи офис в Бургас

В началото на май 2019 година MOTO-PFOHE Rent a Car, една от най-успешните компании за коли чартърен у нас, отвори първия си офис в Бургас. Светлото, съвременно и приветливо посланичество в една от основните дестинации в страната доближава компанията до задачата ѝ да е разполагаем на от ден на ден клиенти.

Дизайнът на интериора е автентичен, ослепителен и характерен, завършен по най-актуалните стандарти в сектора. Светлата и положителна атмосфера в новия бургаски филиал на MOTO-PFOHE Rent a Car изцяло дава отговор на лидерския метод към клиентите, който компанията за коли чартърен към този момент 13 години постанова на пазара. В основата му е заложена тактиката за въвеждане на новаторски, запаметяващ се и уеднаквен жанр във всички фирмени офиси, с което марката MOTO-PFOHE Rent a Car да затвърди своята визия и профил, като първата стъпка в тази посока беше през месец март т.г. – с ново лого и нова корпоративна еднаквост на компанията.

Разкритият на аерогарата в Бургас офис е следващата крачка напред от страна на MOTO-PFOHE Rent a Car. Бургаското летище е второто по натовареност в България. Наличието на офисен клон в града ще заздрави връзката с клиентите и ще добави у тях възприятието за преданост и доверие. Наемът на кола в южночерноморската ни столица е измежду най-удобните и желани способи за напредване, нe единствено за задграничните туристи, само че и за доста българи. Предлаганите коли в Бургас са разполагаем когато и да е на денонощието, като единственото изискване е предварителна спогодба с представител на MOTO-PFOHE Rent a Car или поръчка на [email protected]

Благодарение на професионализма, гъвкавостта и новаторския си метод, MOTO-PFOHE Rent a Car развива и уголемява освен услугите, които предлага в региона на отдаването на коли чартърен, само че и основните места, където реализира своята активност. Преди броени дни се разкри и фирмен офис на летище Варна, изискан в същия изобретателен интериорен жанр и дизайн. И във Варна колите чартърен на компанията са разполагаем 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата, а поръчки се одобряват на [email protected]

Най-добрият метод да бъдеш покрай клиента е като в действителност си физически покрай него и си подготвен във всеки миг да му предоставиш нужното време и внимание. Чрез разкриването на новите си офиси на аерогарите в Бургас и Варна, MOTO-PFOHE Rent a Car потвърждава, че ползите на потребителите в действителност са преди всичко.

Запитвания и резервации за коли чартърен от всевъзможни нови модели Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, които са в портфолиото на MOTO-PFOHE Rent a Car, може да се създадат и за двата черноморски града на уеб страницата https://www.rentacar.motopfohe.bg/.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР