В началото на март бяха номинираните за наградите на Британската

...
В началото на март бяха номинираните за наградите на Британската
Коментари Харесай

Обявиха носителите на наградите БАФТА в секция Видеоигри

В началото на март бяха номинираните за премиите на Британската академия за кино и телевизионни изкуство (BAFTA), като огромните съперници тук бяха продължението на The Last of Us и Hades на Supergiant Games (Transistor), следвани от една от най-симпатичните игри, излизали напоследък – Animal Crossing: New Horizons. Състезанието сред тези три заглавия справедливо завоюва играта на Supergiant, до момента в който TLOU II взе премията на публиката. Постижението на Hades е изключително впечатляващо, вземайки поради това, че играта е създадена от студио, формирано от едвам 20-ина индивида.

Общо пет оценки завоюва Hades по време на церемонията, която за втори следващ път се организира в напълно онлайн формат. Играта отнесе със себе си премиите за артистично достижение, най-хубава игра, игрови дизайн, история, а Логан Кънингам – за реализатор в поддържаща роля.

„Hades беше игра, която доста хора играха дълготрайно време и да се надяваме, че тя им е помогнала по някакъв метод и те са останали с позитивно усещане от нея в следствие от времето, което са прекарали в нейния свят“, показа при анонса на спечелилите, шефът и един от създателите на Supergiant Games Амир Рио.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР