В началото на годината Меган Маркъл и принц Хари изненадващо

...
В началото на годината Меган Маркъл и принц Хари изненадващо
Коментари Харесай

6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха

В началото на годината Меган Маркъл и принц Хари изненадващо оповестиха, че желаят да се отдръпват от отговорностите си като водещи членове на кралското семейство. Двойката прекара самоизолирането в Лос Анджелис, до момента в който приготвят самостоятелни начинания, измежду които нова благотворителна организация.

Наскоро стана ясно, че двойката е купила къща в Санта Барбара, Калифорния. В публично изказване се оповестява, че Хари и Меган са се преместили в новия си дом предишния месец и показват вяра, че ще могат да се радват на усамотение.

Е, наподобява, че влюбените най-сетне откриха собствен личен дом и бягство, само че трансформациите и дебатите, които провокираха в Съединени американски щати и Обединеното кралство, мъчно ще бъдат забравени. Нещо повече, те дадоха мотив на изкусни конспиратори да измислят и аргументират своите истории, част от които звучат меко казано неблагоразумно.

Днес ще ви представим някои от тях.
 6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха  6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха  6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха  6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР