В началото на 49-тото Народно събрание ние от ДПС ясно

...
В началото на 49-тото Народно събрание ние от ДПС ясно
Коментари Харесай

Карадайъ, ДПС: Трябва да започнем от закона за КПКОНПИ

В началото на 49-тото Народно заседание ние от Движение за права и свободи ясно и изрично декларирахме, че с това Народно заседание може да се реализира непоклатимост на страната в подтекста на европейското развиване на страната и войната в Украйна. Необходимо беше да има разговор сред институциите, да се дефинират целите и политиките в полза на всички български жители и да се работи за тяхната реализация.

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от парламентарната естрада, съобщи БГНЕС.

" Днес ние от Движение за права и свободи считаме, че би трябвало да се обезпечи сигурността на жителите на фона на растящите цени на главните потребителски артикули и ръководещите да се занимават с решение на проблемите на хората ", добави Карадайъ.

Според него перманентните митинги са доказателство за обстоятелството, че интензивността на жителите, само че и също така дейностите на страната са постфактум. " Нужно е да проявим да отговорността, която се изисква от нас. Нужно е не на думи, а претворено в каузи да работим за хората и за родината ", безапелационен е той.

" Спешно би трябвало да приемем законите по ПВУ и Шенген като стартираме със закона за КПКОНПИ. Обществото през днешния ден продължава да е разграничено по доста въпроси, а в това време с открояващо се болшинство желае да сме част от Европейски Съюз и НАТО, желае да сме демократична и финансово постоянна страна, желае живот по европейски стандарт и всички ние като политически партии имаме отговорност за това, само че отговорността на ръководещите е най-голяма, тъй като те имат ресурса да осъществят това ", акцентира Карадайъ.

Според него локалните избори изискват отговорно държание. Той акцентира, че е извънредно време да се осъзнае, че е нужна национална стопанска система и, че без стопански напредък е невъзможна европейската ни интеграция.

" Нека дебатите за смяна на конституцията да бъдат основа за оценка за достиженията на демокрацията за последните 33 години включително и на българския етнически модел ", сподели още той.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР