В началото на 2018 година очакваме появата на елегантния смартфон

...
В началото на 2018 година очакваме появата на елегантния смартфон
Коментари Харесай

Новият флагман на Huawei ще е P20

В началото на 2018 година чакаме появяването на елегантния смарт телефон Huawei P20, който ще бъде наследникът на доста известния модел Huawei P10.
както нормално, към този момент се събра изобилна неофициална информация, която ни дава визия, какво да чакаме от новия флагман.

Известно е, че неговото име ще бъде Huawei P20, а не P11 както се считаше по-рано, тъй като Huawei наскоро записва комерсиалната марка “P20”, а скокът от 10 към 20 по-ясно отбелязва забележителните усъвършенствания на употребяваните технологии.

Очаква се хардуерът да се базира на същата платформа, като Mate 10. С доста огромна възможност чипът ще бъде Kirin 970  с невронен копроцесор (NPU), а операционната система –  Android 8.1 с новия потребителски интерфейс EMUI 8.1 .



Според изтеклите преди десетина дни данни, Huawei P20 ще има тройна съществена камера . Evan Blass съумя да откри информация в една от организациите на Huawei, съгласно която Huawei P20 ще има съществена камера с три фотосензора, предлагаща невероятната резолюция от 40 мегапиксела и 5х оптично нарастване без загуба на качеството. Ако това се окаже правилно, фотосите и видеата ще бъдат на изключително високо равнище.

Очаква се още Huawei P20 да има лицев скенер , сходен на скенера в iPhone X.

Засега за екрана е известно единствено, че ще бъде 6,01-инчов с кодово име Emily .

Бъдещият флагмански смарт телефон Huawei P20 е предстоящ с неспокойствие от доста консуматори и се чака неговите спецификации да се появят още при започване на 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР