В началото допуснах грешки, но 4-5 месеца не съм наказван.

...
В началото допуснах грешки, но 4-5 месеца не съм наказван.
Коментари Харесай

Поправих се, искам у дома: Прокурорският син пред съда

" В началото позволих неточности, само че 4-5 месеца не съм наказван. Като цяло съм се поправил. Преди може да съм показал експанзия, само че към този момент не. Моля за вашето благословение ".  С тези думи 19-годишният Васил Михайлов , наследник на пернишкия прокурор Бисер Михайлов помоли Софийският областен съд да го пусне на независимост, тъй като бил зад решетките към този момент 11 месеца по обвиняване за побои и закана за ликвидиране. Съдът обаче го остави зад решетките, като уточни, че към момента не е отпаднала заплахата от осъществяване на закононарушение.

Той самичък изиска " да каже доводите си " пред съда, тъй като трябвало да излезе на независимост.

" Ако ме пуснете под домакински арест, се прибирам непосредствено вкъщи. Въобще не желая да излизам с друга мярка. Трябва ми единствено да съм при моите хора ", сподели още Васил. Магистратите показаха, че и когато е правил хулиганските прояви е живеел при околните си, което очевидно не е оказало въздействие.

Като образец за това, че към този момент се е трансформирал, Васил сподели, че при започване на правосъдното съвещание " възпитано, не нападателно ", " чисто човешки " попитал прокурора Георги Иванов по какъв начин е. А той го възприел като държание на безкритичност. И добави " В пандиза е цялостно с провокатори ".

Според юриста му Любомир Таков, Васил от време на време не спял 30 часа, тъй като му оставяли лампата в килията да свети.

Младежът е в пандиза в Бобов дол, където беше изместен от Софийския, тъй като влизал в спорове със затворническата администрация и други лишени от независимост. На 2 май обаче Административният съд в Кюстендил реши, че би трябвало да го върнат в София. В момента още е в Бобов дол.

Кирил Пламенов
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР