В МВР се готвят за нови знакови рокади. Според източници

...
В МВР се готвят за нови знакови рокади. Според източници
Коментари Харесай

Напрежението между Дондуков 1 и 2 с откат в МВР?

В Министерство на вътрешните работи се готвят за нови знакови рокади. Според източници на " Марица " в скоро време предстоят няколко кадрови промени, свързани с назначения, осъществени от служебното държавно управление предишното лято. Говори се, че някогашният началник на дирекциите в Пловдив и Кърджали старши комисар Атанас Илков ще бъде изместен на работа в Академията на Министерство на вътрешните работи.

През 2021 година той бе повдигнат до зам.-директор на Главна дирекция Национална полиция. За 3 дни - от 4 до 7 януари 2022 година, бе краткотрайно изпълняващ длъжността шеф, а след назначението на Венцислав Кирчев за титуляр още веднъж се върна като заместител. В момента Илков е в болнични след прекаран COVID-19, само че след края му незабавно ще бъде преназначен на работа в Академията, настояват източниците на " Марица ". Според тях в Министерство на вътрешните работи предстоят и други рокади, свързани с издигнати до високи постове предишното лято някогашни чиновници от Пловдив.

Припомняме, че на 5 август 2021 година с декрет на президента Румен Радев най-високия професионален пост в системата на Министерство на вътрешните работи - основен секретар, заема основен комисар Петър Тодоров - някогашен началник на Първо районно управление (на МВР) и ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив.
Свързани вести Любов и ненавист на четири фронта. Ще издържи ли кабинетът "Петков "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР