В мрежата попаднахме на интересни снимки, направени на автогробище в

...
В мрежата попаднахме на интересни снимки, направени на автогробище в
Коментари Харесай

Honda Accord с огромен пробег беше намерена в автоморга

В мрежата попаднахме на забавни фотоси, направени на автогробище в американския щат Колорадо. Разхождайки се из " гробището ", създателят на фотосите открива Honda Accord от 1988 година На пръв взор колата не е забележителна. Любопитната характерност на автомобила обаче е пробегът.
`Honda

За 34 години употреба седанът е минал невероятните 826 428 километра. Като се има поради, че дистанцията от Земята до Луната е 384 403 километра, за повече от три десетилетия този Accord на доктрина може да стигне до спътника на нашата планета и да се върне назад.

На външен тип Honda Accord-а не може да се каже, че е навъртял толкоз доста километри. С изключение на няколко вдлъбнатини и драскотини, каросерията на колата наподобява много представително. Салонът на седана, както и двигателният отсек също са непокътнати в положително положение.
`Honda

Колата е оборудвана с радио Sony и климатик. Под капака на модела има двулитров бензинов мотор, чиято мощ е 109 конски сили. В комбиниране с този елемент е работила механична трансмисия.

Защо този много непокътнат Accord се озова на сметището, не е известно. Може би някогашният притежател на седана е заменил колата за различен модел в дилърството, чиито представители не са съумели да продадат колата на нов притежател заради огромния пробег. Предвид външния тип, само нов батерия и промяна на консумативимогат да вдъхнат нов живот на колата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР