В мрежата на германските обществено-правни медии беше разпространена кореспонденция на

...
В мрежата на германските обществено-правни медии беше разпространена кореспонденция на
Коментари Харесай

Викаме оставка, но искаме затвор: Чужди медии за протестите, милиардите от ЕС и Бойко Борисов

В мрежата на немските обществено-правни медии беше публикувана преписка на Клеменс Ференкоте от през днешния ден. В началото ѝ Ференкоте споделя, че по улиците на България стачкуват основно младежи и дава думата на един от тях, 29-годишния IT-специалист Тодор Попов: " Викаме " оставка ", само че в действителност желаеме затвор. Искаме правдивост. Не желаеме тези хора просто да подадат оставки и да си вървят. Искаме правдивост за всичко това, което ни направиха през последните 15, че и повече години. "

" Искам България да стане страна, в която може да се живее несъмнено "

Друга събеседничка на репортера, младата майка Алина Добрева, теоретичен помощник в Европейския парламент в Брюксел, добавя: " Вижте дъщеричката ми. Не желая за нея България да си остане просто родината на майка ѝ, само че не и страната на нейното бъдеще. Искам това да бъде страна, където човек може да живее и да се развива в сигурност. "

По-нататък в кореспонденцията четем: " Много стачкуващи са разтревожени, че голямата сума от 29 милиарда евро, които министър-председателят Борисов получи за България от идващия 6-годишен бюджет на Европейски Съюз, може да потъне по подправени канали. "

" Парите на Европейски Съюз могат да бъдат пропилени или откраднати "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР