В момента, в който съберем мнозинство, ще предложим новите министри.

...
В момента, в който съберем мнозинство, ще предложим новите министри.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще предложим нови министри, когато съберем мнозинство

В момента, в който съберем болшинство, ще предложим новите министри. Това съобщи пред публицисти министър председателят Кирил Петков, който посети Трявна, с цел да се запознае на място с провалите от пороя в неделя.

Изборът на новите министри ще е съдружно решение, добави Петков и добави, че самият той няма желание да поема министерство.

Петков съобщи, че няма да желае избор на доверие към държавното управление, а промяната на министрите ще е действителният избор на доверие за кабинета. Към момента имена не се разискват.

" Сигурен съм, че има хора с огромен потенциал, които няма да желаят 40% от инспекцията на ремонтите на пътища да става през някаква неразбираема комисия. Затова сме се хванали - действаме напред и имам вяра, че ще съберем 121 депутати. Тогава незабавно ще вкараме закона за КПКОНПИ да бъде утвърден, Рашков да стане началник на КПКОНПИ. За министрите- сега, в който съберем болшинство, ще се предложат министри. " - съобщи Петков.

Министър-председателят разяснява, че се е учудил какъв брой пъти Слави Трифонов е повторил, че дейностите на " ИТН " нямат общо с премахването на частната лаборатория за фитосанитарен надзор от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

" Но го почувствах като в извинителен режим, а и съответства напълно, че най-сетне страната си върна контрола. Според мен сега доста хора от сивия и тъмния бранш губят средства и биха се радвали, в случай че имат въздействие през някоя политическа партия, това държавно управление да го няма. Започваме да събираме доста врагове. Тези, които знаят, че рано или късно ще стигнат до прокуратурата или до европейската прокуратура, която се занимава с фондовете. Втората група са тези, които имат газови и енергийни облаги, които в този момент свършват. Третото – съветската страна и техните хора съм сигурен, че биха се радвали някое друго държавно управление да видят. "



" Вижда се невиждана офанзива. Използват се всевъзможни черни, жълти, кафяви способи, само че това няма да ни спре. " - сподели още Петков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР