В момента, в който премиерът прецени, че по някакъв начин,

...
В момента, в който премиерът прецени, че по някакъв начин,
Коментари Харесай

Румен Порожанов готов с оставка, ако Борисов му я поиска

В момента, в който министър председателят реши, че по някакъв метод, политически, въздействам на един или различен проблем, ще подам оставката. Това сподели Румен Порожанов, откакто бе разпитан като очевидец по следствието за злоупотреби с евросредства против Миню Стайков, предадоха БГНЕС и Българска национална телевизия.

Настоящият министър на земеделието и храните бе разпитан по следствието против алкохолния необут в качеството му на някогашен шеф на Държавен фонд „ Земеделие ”.

Стайков е под стража, откакто се снабди с още едно обвиняване - за злоупотреби с еврофондове по разнообразни аграрни стратегии. Според проверяващите той е употребявал деца на свои чиновници, които кандидатствали по стратегиите, действителен притежател обаче се явявал точно упрекнатият.

„ Няма да споделям по какъв начин е минал разпитът през днешния ден ”, сподели Порожанов пред публицисти и добави, че няма никакви терзания по отношение на инспекциите. Той уточни, че обяснил какви са процедурите на ДФЗ. На въпроса дали е непосредствен с Миню Стайков бе безапелационен: „ Няма по какъв начин да съм непосредствен. Не съм непосредствен ”.

Относно имуществото си, министърът на земеделието съобщи, че всичко, което има от 20 години насам е заявено и законно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР