В момента ул. Индустриална е разкопана от двете страни и

...
В момента ул. Индустриална е разкопана от двете страни и
Коментари Харесай

Поради липса на пари ул. Индустриална в Бурас стои разкопана

В момента ул. " Индустриална " е разкопана от двете страни и се сменят тръбопровод, индустриален тръбопровод и канализация. Четирите ленти би трябвало да бъдат асфалтирани отначало в сектора от „ Океански лов на риба “ до края на оградата на складовете на Deplan до бенсиностацията. От ВиКпрехвърлят отговорността за асфалтирането и естествения трафик на бургазлии.

Кметът на Бургас Димитър Николовов съобщи пред публицисти, че нужните средства за асфалтирането на улицата са 6 милиона лв.. " Това е целият бюджет на Община Бургас за ремонт на уличната мрежа и в този момент незабавно би трябвало да режем разноски, с цел да можем отчасти да възстановим улица „ Индустриална “. При това незабавно, преди да са почнали дъждовете “.

До този проблем се стигна, откакто този ремонт бе включен към огромния воден цикъл, който се извършва от ВиК Бургас. " На ул. „ Индустриална “ е основният градски колектор и, несъмнено, ВиК от дълго време планираше този ремонт и замяна на водопроводите, само че за жалост в плана не са включени средствата за цялостното асфалтиране на улицата. А виждате, че сега тя е в трагично положение. По разпоредба ВиК би трябвало да възвърне улицата в предходното й положение, само че няма пари “, сподели още кметът на Бургас.

От републиканския бюджет също би могло да се намерят средства, само че все още това е по-скоро невероятно, тъй като 36 преписки на общинската администрация чакат финансиране от него. Поради тази причина Общината би трябвало да търси вътрешни запаси.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР