В момента се извършва профилaктика на водоснабдителната мрежа в гр.

...
В момента се извършва профилaктика на водоснабдителната мрежа в гр.
Коментари Харесай

Кметът на Божурище: Водата не става за пиене 

В момента се прави профилaктика на водоснабдителната мрежа в гр. Божурище от екипите на ВиК във връзка течаща нечиста вода от чешмите в града. Правим всичко допустимо да се открие и в профил повода в най-бързи периоди. Това бе известие на кмета Георги Димов от през вчерашния ден. Призивът му бе „ Да не се употребява водата в Божурище за пиянство и готварски потребности “.

Неговият съвет към съгражданите му е да не пият и готвят с водата от чешмите най-малко до момента в който не се откри характерът на замърсяването й.

Днес Димов оповестява, че РЗИ стартира инспекция на водата, с цел да открие причина за замърсяването.
 Стартира построяването на култивиран паркови детайли и организация на придвижването в с. Храбърско Стартира построяването на култивиран паркови детайли и организация на придвижването в с. Храбърско
Стартира построяването на култивиран паркови детайли и организация на придвижването в централната част на с. Храбърско, община Божурище. Н...

„ В рамките от през днешния ден на идващите три дни, броени от през днешния ден, РЗИ ще взимат проби от водата, с които се надявам да се откри източникът и типа на замърсяване.  

Към момента, към момента не е открита повода за замърсяването. ВиК - Божурище дезинфекцират водата непрекъснато с всички разрешени и нужни препарати.

Водата може да се употребява за къпане, в никакъв случай за пиянство и домашен потребности!

РЗИ и ВиК работят за определяне на повода и ще изпратят мнението си, с което ще Ви срещнем неотложно! Ще Ви държа в течение при всяка разбрана информация! “, се сочи в известието на кмета.  

Още от СОФИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР