В момента съм в пустинята в Калифорния. Това разкри Григор

...
В момента съм в пустинята в Калифорния. Това разкри Григор
Коментари Харесай

Гришо: Ние сме много силна нация, да се подкрепяме!

В момента съм в пустинята в Калифорния. Това разкри Григор Димитров в шоуто на Николаос Цитиридис по bTV. Топ тенисистът ни бе с много огромна брада. Той призна, че сега играе тенис през ден, а също по този начин и баскетбол. Разглежда и вариантите за онлайн курс в Харвард бизнес скул. Гришо разкри също по този начин, че е направил подаяние за респиратори за хасковската болница, като чака до дни животоспасяващите уреди да са в родния му град.

" Ставам с чаша кафе и откакто се чуя с роднините ми поигравам тенис, разяснява още Димитров. - За последно играх на шампионат в Акапулко, а след това играхме демо мач с Рафа Надал. После карах коли в Калифорния и чаках да вземат решение за шампионатите. Положението тук в Калифорния, където се намирам сега, е много по-лежерно. Не се усеща дотам, както е сега в Европа или Ню Йорк. Гледаме да пазим хигиена. Каквото и да пипнем, гледаме да си мием ръцете. Можем единствено да оказваме помощ, когато стоим у дома. “  Гришо разкри още, че сега е единствено с треньора си и няма жена до него. Той разгласи още, че когато свърши изключителното състояние желае да се прибере в Европа и да събере роднините си.

" В момента от месец съм в Съединени американски щати и евентуално още най-малко 2 месеца ще съм тук. Искам бързо да се прибера при обичаните си хора. Съединението прави силата. Трябва да сме допустимо най-сплотени, сподели Гришо най-после. Сега нямаме тенис, само че имаме себе си. Това време ще отмине. Да се поддържаме в най-тежките моменти. Ние сме доста мощна нация, приключи Григор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР