В момента съм в пустинята в Калифорния. Това разкри Григор

В момента съм в пустинята в Калифорния. Това разкри Григор ...

Гришо: Ние сме много силна нация, да се подкрепяме!.


В момента съм в пустинята в Калифорния. Това разкри Григор Димитров в шоуто на Николаос Цитиридис по bTV. Топ тенисистът ни бе с доста голяма брада. Той призна, че в момента играе тенис през ден, а също така и баскетбол. Разглежда и опциите за онлайн курс в Харвард бизнес скул. Гришо разкри също така, че е направил дарение за респиратори за хасковската болница, като очаква до дни животоспасяващите уреди да са в родния му град.

"Ставам с чаша кафе и след като се чуя с роднините ми поигравам тенис, коментира още Димитров. - За последно играх на турнир в Акапулко, а после играхме демо мач с Рафа Надал. После карах коли в Калифорния и чаках да вземат решение за турнирите. Положението тук в Калифорния, където се намирам в момента, е доста по-лежерно. Не се усеща до такава степен, както е в момента в Европа или Ню Йорк. Гледаме да пазим хигиена. Каквото и да пипнем, гледаме да си мием ръцете. Можем само да помагаме, когато стоим вкъщи.“  Гришо разкри още, че в момента е само с треньора си и няма жена до него. Той обяви още, че когато свърши извънредното положение иска да се прибере в Европа и да събере роднините си.

"В момента от месец съм в САЩ и вероятно още поне 2 месеца ще съм тук. Искам бързо да се прибера при любимите си хора. Съединението прави силата. Трябва да сме възможно най-сплотени, каза Гришо накрая. Сега нямаме тенис, но имаме себе си. Това време ще отмине. Да се подкрепяме в най-тежките моменти. Ние сме много силна нация, завърши Григор.

Източник: standartnews.com