В момента са случва нещо, което на вас ви беше

...
В момента са случва нещо, което на вас ви беше
Коментари Харесай

Бербатов: БФС прави чистка на клубове, държавата трябва да вземе отношение

" В момента са случва нещо, което на вас ви беше загатнато, не се отрази уместно, тъй като нямахте нужната информация, само че изключването и наказването на клубове, които са членове на БФС продължава. Неправилното изключване не клубове, които са членове на БФС, продължава. Трябва да се даде рестарт на БФС. Самите клубове, които са пострадали, търсят нас, екипа ни и аз съм задължен да опиша какво тъкмо се случва, по какъв начин тези клубове са таргетирани и изключвани, без никакво съображение, просто тъй като са се възползвали от правото си да свикат конгрес на БФС. Получава се чистка ". Това съобщи Димитър Бербатов на конференция през днешния ден, съобщи кореспондент на БГНЕС.


" Дават им се общо пояснения от рода на уронване на престижа на БФС. Това е тирания, те не ти разрешават правото на глас. Изключват ги скрито, без да имат право на отбрана, разрушена го със забавяне. Днес имах среща с министъра на спорта, с премиера и мисля, че е извънредно време те да вземат отношение. Над 3000 деца са спрени, с цел да не могат да практикуват това, което обичат, поради желанието на хората, които ръководят сега да запазят обстановката такава, каквато е. Когато се стигне до конгрес оставаме без хора, които да гласоподават. Крайно време е страната да вземе отношение, изключително когато става въпрос за деца ", добави той.

" Грубо тъпчене на устава на БФС. Най-пресният образец, вторият тим на Арда и Минерал Овощник играят бараж за влизане в по-горна група. Арда бият и имат право да се класират, само че не желаят, по правилник Минерал Овощник би трябвало да влезе в по-горната група. В същото време от горната група изпада Сливен и те би трябвало да си изпаднат, само че БФС връща Сливен и не дава право на Минерал да взе участие в по-горната група. Три мача играят Сливен сега, голова разлика 0:35. Вчера играят мач, падат 21:0. Така ли развиваме футбол? Общо 140 клуба са изключени, като има индикации, че ще се продължи. Самите клубове не знаят, че са изключени, не им е обещано правото да се защитят, схващат от регистрите на ММС ", сподели още Бербатов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР