В момента разделението в България е между две крайни крила.

...
В момента разделението в България е между две крайни крила.
Коментари Харесай

Край! Политолог отсече кой влиза в парламента

В момента разделянето в България е сред две крайни крила. От едната страна са Българска социалистическа партия плюс „ Възраждане “, а от другата – Политическа партия плюс Демократична България. Повечето българи със своя здрав, закостенял балкански нрав не клонят към нито едно от тях.Това сподели в изявление за БГНЕС историкът, политически анализатор и ръководител на Младежкия закостенял клуб Кристиян Шкварек.

Шкварек изясни, че още от 90-те години на ХХ век е останало като завещание, което е чисто и просто геополитическо, че ляво е това, което е за Русия и Съюз на съветските социалистически републики, а дясно това, което е за Европа. Но това няма почва в действителната политология, безапелационен е анализаторът.
-->
Политическият анализатор разяснява, че сега в България има огромни леви демократични партии – Политическа партия и Демократична България. „ Няма огромни мощни европейски консервативни партии, може би това пречи към момента на българина да одобри това разделяне “, съобщи той.

Председателят на Младежкия закостенял клуб изясни, че не е черноглед по отношение на изборната интензивност на идните избори. „ В момента в България са останали доста по-малко хора, в сравнение с пишат, че сме. Като се обновят описите, ще видите, че изборната интензивност може би е 46 – 47% “, счита той и посочи, че в Европа стандартът е 44%, т.е. може да се окаже, че в България има една естествена средноевропейска изборна интензивност.

„ И казусът, може би, не е в хората, че не вървят да гласоподават, а, че партиите не се занимават с това, което има някакво значение “, означи политическият анализатор, който предвижда, че в 49-ото Народно събрание ще влязат единствено 5 политически обединения – ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР