В момента политическата обстановка в България е унизителна и беше

...
В момента политическата обстановка в България е унизителна и беше
Коментари Харесай

Станислав Балабанов във „Форум Пловдив“: Плащаме за свободата си ежедневно!

В момента политическата конюнктура в България е унизителна и беше предизвестено, че държавното управление ще оцелее след вота на съмнение на 13-ти октомври. Щом измененията в конституцията на България се вършат с хора като Делян Пеевски, всеки български гласоподавател би трябвало да се усеща компрометиран. Това съобщи във „ Форум Пловдив “ претендентът за кмет на града от Политическа партия „ ИТН “ журналистът Станислав Балабанов.

Мотивът ми да се кандидатирам за кмет на Пловдив е обвързван с персоналното ми разбиране, че би трябвало да бъда оптимално на страната на истината, посочи той в ефира на Дарик. Според него пловдивчани би трябвало да гласоподават за кмет, който досега не е бил част от ръководството на града, тъй като е срамно актуалното ръководство да разгласи, че Европейската столица на културата е пред банкрут.

Станислав Балабанов разяснява и обвързаността на публицистите с политическата власт. По думите муедно от най-порочните неща в Българи е точно зависимостта на медиите. Когато за една нощ началник на новините в bTV стане претендент за кмет, вредата е освен имиджова, вредата е и морална. Няма неприятно и публицисти да има в политиката, само че би трябвало да има и морални граници. Никой от нас не е значим самичък по себе си. Най-важното е, че губим доверието на хората!

В търсене на истината журналистът посочи, че по време на Коронавирус бе един от дребното, който задаваше въпроси от името на всички хора, които не желаеха някой да има постанова ненужно боязън и ограничавания. С пловдивчани бяхме дружно и по площадите, напомни той.

Пловдив е част от безконечната история. Сега пловдивчани имат право да изберат „ повече от същото “ или да гласоподават за човек, който застава зад истината. Аз обичам борбите – безапелационен е Станислав Балабанов.

Къде са парите на Пловдив? Защо Станислав Балабанов реши да смени депутатското място и да се кандидатира за кмет на Пловдив? За свободата в медиите и цената на истината - слушайте в първата част на предаването „ Форум Пловдив “ със специфичното присъединяване на претендента за кмет на Политическа партия „ ИТН “ Станислав Балабанов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР