В момента отношенията ми със Слави Трифонов са нормални. Преди

...
В момента отношенията ми със Слави Трифонов са нормални. Преди
Коментари Харесай

Халваджиян: Слави реши, че съм му откраднал идеята за предаване

" В момента връзките ми със Слави Трифонов са естествени. Преди време се стигна до раздор с него поради една нелепост. "

Това сподели продуцентът и режисьор Магърдич Халваджиян в подкаста на Владимир Памуков и Красимир Минев " Код спорт ".

" Слави реши, че съзнателно съм направил предаването с дуети " Великолепната шесторка през 2008 година, тъй като той по това време приготвяше първото си предаване отвън bTV за нова телевизия - Пей с мен "

" Той ми беше разказал за това предаване. Искаше Димитър Рачков за водещ, а той пък това време водеше " Господари на ефира ". Аз му споделих ОК, само че той пък би трябвало да ми даде Краси Радков. Слави ми сподели, че няма по какъв начин да го направи и размяната на водещи отпадна. Тогава той ми описа концепцията на предаването - известни лица да пеят с деца ".

" След това от bTV ми се обадиха за благотворително шоу " Великолепната шесторка ". Те бяха купили формата от някаква естонска телевизия. Попитаха ме дали мога да го направя на предаване и аз се съгласих. "

" Слави реши, че съм му откраднал концепцията за предаването за дуети, с цел да направя " Великолепната шесторка ". А то не беше нищо сходно. Тогава му звънях и той не ми подвигна. Обадих се на Евгени Димитров - Маестрото, който ми сподели, че Слави ми е доста ядосан. "

" Слави си е доста подозрителен по природа. Когато не подвигна на втория път, когато му звънях, тогава към този момент побеснях. Изтрих си телефона му от указателя ми и приключихме в идващите 12 години. Ако се бяхме чули тогава, щях да му обясня, че всичко е в неговите мечти. Но и двамата пък сме инати ", добави Халваджиян.