В момента никой не може да ви каже изобщо накъде

...
В момента никой не може да ви каже изобщо накъде
Коментари Харесай

Христо Иванов: Никой не може да каже накъде върви тази страна

В момента никой не може да ви каже въобще накъде върви тази страна. И това се дължи на съответни хора от Има Такъв Народ, които взеха това решение - взеха решение, без да изискат преди този момент да има разискване, просто да хвърлят страната през прозореца. Това се случи.

Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в коридорите на Народното събрание. Той посочи, че предстоят съвещания на груповите органи на трите партии и по-късно ще се вземат дефинитивни решения.

Ние за избори сме подготвени, страната не е подготвена, безапелационен бе Иванов.

Според него е въпрос на деликатно разискване за държавно управление на малцинството в границите на този парламент. " Трябва да има някаква формула за търсене на поддръжка, с цел да не наподобява тя въпрос на някакви пазарлъци. Ние постоянно сме били доста внимателни в тази политическа среда да се рискува с плаващи болшинства. Но сме принудени да обсъждаме и това, не по избор на премиера или останалите сили в обединението, като се изключи Има Такъв Народ. Но първо би трябвало да се създаде формулата, с цел да забележим какъв брой време може да се случи ", разяснява Иванов.

Според него не е допустимо образуването на нов кабинет в границите на този парламент.

" Който счита, че има формула за нов кабинет в границите на този мандат, би трябвало да излезе и отговорно да го съобщи. Нов кабинет не е като да си купим нови обувки на пониженията. Става дума да се откри ясна формула за това какво законно ръководство и резултат на ръководство може да бъде дефинирано. Аз не виждам такава нова формула, само че който я вижда - да излезе от бункера и да поеме отговорност пред хората с ясна визия за това какво предлага, сподели още Иванов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР