В момента най-важно за нас е да се подготвим чисто

...
В момента най-важно за нас е да се подготвим чисто
Коментари Харесай

Окслейд-Чембърлейн: Целта в Ливърпул е ясна - искаме да спечелим всичко

" В момента най-важно за нас е да се подготвим чисто физически, а и да натрупаме по някоя друга минута в игрово движение. Трябва да си върнем формата, защото задачата за нас е ясна - да спечелим всичко. През предходната година съвсем го направихме, спечелихме и два трофея. Самите ние имаме големи упования и знаем, че можем да вземем всеки мач. Вдигнахме високо летвата и не можем да разочароваме почитателите ", съобщи той.

(Video) Oxlade-Chamberlain explains why Van Dijk & Konate are wary of one Liverpool signing:
— LFC News (@LFCNewsApp)
През това лято загуби, само че подписа нов дълготраен контракт, а на " Анфилд " бе притеглен и нападателя от. Ливърпул подписа и с надарения младок от -, а съгласно Окслейд-Чембърлейн конкуренцията за място в състава продължава да бъде жестока.

" Радвам се за Мо (Салах), той чака много време за това. Освен за него, този контракт е доста значим и за Ливърпул като клуб. Знаем какъв брой направи той за тима и какъв брой огромна част от триумфите са реализирани с негово подпомагане. Това са положителни вести и за останалите момчета в тима, защото запазихме футболист, с който постигнахме триумфите от последните години. Надявам се да иден още много ", споделя още халфът.

NEW!

Oxlade-Chamberlain teased Adrian for being slow on the treadmill in training yesterday
[Source: Rousing The Kop]

— LiverpoolNews_365 (@LFCNews_365)
" Срещу сме играли и видяхме от първа ръка на какво е кадърен той. Много ми припомня на, когато пък той бе в. Даврвин е атлетичен, бърз и мощен физически. Помня по какъв начин гонех на терена Луис. За да поддържаш неговата скорост, би трябвало непрекъснато да си на пета предавка. Той обаче намира и шеста, а там нещата към този момент стават комплицирани.

" може да бъде същият. Върджил (Ван Дайк) и Ибу (Играхима Конате) схванаха първи какъв брой бърз и мощен е той. Освен това, той е доста убеден във опциите си, а това е основно качество за всеки нападател. е по-младо момче, само че си проличава какъв брой талантлив е механически. Гледал съм го малко във и от сътрудници от тима съм чувал единствено хубави неща. Надявам се да се учи от съотборниците си и да се приспособи бързо. С тях двамата конкуренцията се ускорява и останалите не можем да си позволим разпределяне ", добави Окслейд-Чембърлейн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР