В момента на взрива,в кортежа на главния прокурор Иван Гешев,

...
В момента на взрива,в кортежа на главния прокурор Иван Гешев,
Коментари Харесай

Взривът на пътя София - Самоков е бил насочен към колата на Гешев

В момента на гърмежа,в кортежа на основния прокурор Иван Гешев, в региона е имало интензивно движениe. Причината е, че доста хора се прибират след серията почивни дни. За благополучие, за момента няма информация за потърпевш от инцидентно преминаващ автомобил. Този факт сочи, че възможните атентатори са знаели добре с какви коли се придвижва обвинител №1.
Прочетете още
Премиерът Гълъб Донев привиква незабавно на следващия ден всички служби в Министерство на вътрешните работи поради случая с кортежа на основния прокурор Иван Гешев по пътя София-Самоков край село Ковачевци. Имало е сложено взривно устройство в една от колите от кортежа. Това разгласи в Бургас преди минути основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Той посочи, че сигнал за случая е получен малко преди 11,45 ч. през днешния ден.

Иван Гешев е бил в главния автомобил от кортежа, не е потърпевш, стана ясно от думите му.

По неофициална информация на Българска национална телевизия източници от следствието показали, че са открити голям брой осколки, което значи, че е бил мощен гърмеж, а не просто за заплашване.

Инцидентът е станал към 11,45 ч. Няма потърпевши. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров дава във връзка обстановка с основния прокурор Иван Гешев. По случая са вдигнати всички сили. Сформиран е и щаб с всички служби на Министерство на вътрешните работи, както и представителите на НСО и ДАНС.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР