В момента ме изкарват мен виновен. Аз отказах да взема

...
В момента ме изкарват мен виновен. Аз отказах да взема
Коментари Харесай

Таксиметровият шофьор, возил Викторио, отговори на критиките, че не е взел детето

В момента ме изкарват мен отговорен. Аз отхвърлих да взема детето, тъй като мислих, че това е следващият малоумник, който желае да го возя без пари. Тогава не усещах виновност. Сега към този момент усещам.

Това сподели в предаването "Събуди се " по Нова телевизия таксиметровият водач, който е возил Викторио Александров откакто е умъртвил Дарина и преди да убие 1-годишното им дете. В обществото се появиха отзиви, че водачът е можел да избави детето и има апели мъжът също да понесе правосъдна отговорност. "Тогава не знаех, че този човек е умъртвил жена си и възнамерява да убие детето си. Беше въоръжен. Удари ме с револвера. Ние непрекъснато сме подложени на такава дивотия. Аз не знаех, че той е умъртвил брачната половинка си. Той тогава ми сподели, че брачната половинка му е умъртвила другото им дете ", сподели водачът.

"Аз се пазарях с него да не се самоубива и да не го карам отвън София, тъй като нямам винетка. Пак ще повторя, че не знаех, че той е умъртвил жена си. Вътрешно бях доста уплашен, само че си говорихме доста другарски. Оръжието беше ориентирано 10 минути против мен, до момента в който се опитваше да ме респектира. След като го оставих, обърнах колата и се обадих на диспечерките да им кажа, че съм оставил човек, който ме е заплашвал с револвер. Те ми кзаха - нали ти се е разминало, прибирай се. При нас постоянно се случват такива неща ", повтори той.

"Аз си мислих, че обстановката се е разминала и това е следващият вманиачен. Като разбрах, че се е прострелял и е умъртвил детето ми стана доста неприятно. Почувствах се отговорен. Четири нощи не дремя от тази работа. Не откривам неточност при тогавашната обстановка. Съжалявам. Можеше да взема детето, в случай че знаех какво е направил. Аз от самото начало го заплашвах него с думите, че няма какво да върша това дете. Говорих му, че няма кой да го гледа това дете по-добре от един родител. Карах го да не се самоубива. Ако мога да върна времето обратно, обстановката щеше да е напълно друга. Ако знаех, че е умъртвил жена си, щях да взема детето. Съжалявам ", приключи таксиметровият водач.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР