В момента мафията иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко

...
В момента мафията иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко
Коментари Харесай

Мафията иска да свали правителството

В момента мафията желае да смъкна държавното управление. Хазарт, контрабанда, всичко е на улиците и желае оставка, споделя министър председателят Бойко Борисов по време на посещаване на оздравителен център за деца покрай село Опицвет, община Костинброд, Софийска област.

" Възстановителният център за деца с онкохематологични болести край Костинброд е прелестен. Когато нещо е направено хубаво, съперниците ни няма какво да кажат, а и нищо не могат да покажат.

Хиляди хора ни пишат - не ни предавайте , не ни оставяйте на тези. Видяхте какъв брой са арогантни и какъв брой са злобни ", разяснява Борисов обстановката в страната пред своите домакини по време на визитата на комплекса.

Стана ясно, че футболистът Стилиян Петров е оказал помощ за основаването на Спортния център със 10 000 паунда. Другата част от центъра е със средства по Програмата за развиване на селските региони и дарения.

" Стилиян, с изключение на доста добър футболист, е и доста добър човек. Има сърце. Хубаво е, че е направил това и е оказал помощ ", означи министър председателят.

Той инспектира и строителството на автомагистрала " Европа ". По думите му доникъде на ноември ще бъде пусната една права от автомагистралата. Той предложи на хората в региона още в този момент да изискат обходи на автомагистралата, тъй като е по-трудно да се вършат откакто пътят е пуснат.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР