В момента Килърите готвят няколко убийства. Склонна съм да кажа

...
В момента Килърите готвят няколко убийства. Склонна съм да кажа
Коментари Харесай

”Килърите” готвят три убийства - на полицай, зам.-главен прокурор и свидетел

В момента ”Килърите ” готвят няколко убийства. Склонна съм да кажа имената на хората, които са в заплаха. Това са някогашният началник на контратерора Валентин Цоновски, зам.- основният прокурор Асе Петрова и очевидецът по делото ”Килърите ” Боян Джамалов. Това съобщи пред bTV основният редактор на Фрог нюз Катя Илиева. " Килърите " готвят бягство, събират финансов запас. Всичко могат да създадат. Някой в пандиза им обезпечава логистична поддръжка. По нашите сигнали до Министерство на вътрешните работи и прокуратурата няма никакъв прогрес. Тези хора, за които загатнах, са без защита и никой не е в положение да ги отбрани, изясни тя.

Илиева разяснява и убийството на Петър Христов. Това, което прави впематление е, че от момента, в който стана убийството на Петър Христов, ни пробутват една опорна точка, че " Наглите " и " Килърите " се обвинени за това нападение. Разбира се, допустимо е, само че да казваш, че това е най-възможната версия е непрофесионално. Това са хора, които се намират в пандиза. С това изявление Министерство на вътрешните работи още веднъж се вкарва в задънена улица, уточни тя.

Това е допустима версия, само че не едиствена. Умишлено се затаява, какви са бизнес желанията на този човек. Важно е, какво е правил, кой е бил зад тила му. Имала съм среща с този човек и на тази среща той ми сподели, че бизнес в България не може да се прави без съдействието на Делян Пеевски, сподели още журналистката, която седем години е работила в ГДБОП и е предходна сериозна школа.

Това, което се случва в Министерство на вътрешните работи, не е окуражиелно. И всички би трябвало да са нащрек за положението на тази система. Нека Министерство на вътрешните работи и ръководещите да бъдат по-откровени към себе си. Спестяват ни с какво се е занимавал този човек, с кого е бил в близки контакти, над кои служби е имал въздействие. Прави се прилика сред метода, по който той е влияел с този на Георги Вълев от " Килърите. " Образът на Петър Христов не се разграничава. Не го допускам, само че това са идентични облици, изясни Илиева.

Тя разяснява и шесторното ликвидиране в Нови Искър: Начинът, по който ни описаха тази история, е недоверчив. Няма по какъв начин ние да даваме, а те да ни послъгват. Росен Ангелов е артикул на системата и Министерство на вътрешните работи. От 2009 година той се е разхождал свободен, водил си е момиченца. В същото време никой не носи отговорност, сподели още тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР