„В момента карантината се явява като спасително салче на Президентство,

...
„В момента карантината се явява като спасително салче на Президентство,
Коментари Харесай

Борисов: Карантината се явява като спасително салче на Президентство, Правителство и Парламент

„ В момента карантината се явява като избавително салче на Президентство, държавно управление и парламент. Ако сте безотговорни към бизнеса и хората, за какво сте безотговорни към здравето. На мен от бустерната ваксина ми става неприятно. Как може ръководител на парламент, който знае, че има признаци, да отиде на съвет. С кой ум отиваш да обезглавиш цялата страна? “, сериозно съобщи Борисов след оповестяването на изолацията за редица политици след срещата на КСНС през вчерашния ден, след която стана ясно, че Никола Минчев е инфектиран COVID-19. От партия ГЕРБ организираха брифинг с във връзка вчерашното събрания на Консултативния съвет за национална сигурност.

Борисов акцентира, че е неприемливо, когато някой знае, че е болен или контактен да слага под риск други хора.

" И в този момент по нито една значима тематика няма да може да се спори, ще се скрият зад мониторите на онлайна, откакто месеци наред не започнаха никакви ограничения. Освен далаверата с тестванията “, разяснява още водача на ГЕРБ.

Той разяснява и тематиката с контракта сред България и Северна Македония:

„ Искам на господин Кирил Петков, при цялото ми почитание към него, да му кажа да прочете съглашението сред Българи и Северна Македония “, съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов към сегашния.

„ Целта на това КСНС бе президента Радев да се откачи от обещанията си и да трансферира всички на нищо подозиращия си министър председател. Вчера президента му лиши всякаква опция за маневри. Защото когато всички парии са застанали над една позиция, няма по какъв начин да търсят реакция. Ненужен КСНС като отговорност, държавност и нужда. Първата му цел е да се покаже, че президентството е горната камара на Народното събрание и че оттова се свеждат дилемите на Министерски съвет и на Народно събрание. Спомняте ли си министър председател да не се изкаже след КСНС. А Христо Иванов след това шикалкавеше, както и Вигенин, нямало му водача “, съобщи изрично Борисов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР