В момента има тест за възможността на ГЕРБ да се

...
В момента има тест за възможността на ГЕРБ да се
Коментари Харесай

Лорер: ГЕРБ има тест да се реабилитира пред обществото

В момента има тест за опцията на ГЕРБ да се оправдава пред обществото. Всички ние в Политическа партия сме уверени, че в ГЕРБ не са подготвени на това , тъй като по този начин и не доближиха до разбирането по тази причина кой е отговорен за всичко случило се в България през последните 10 години.

Това съобщи Даниел Лорер от " Продължаваме промяната " пред БиТиВи .

Той откровено се надява, че страната ще бъде ръководена от устойчиво политическо болшинство.
 Тома Биков изиска партиите да стартират да си приказват
Тома Биков изиска партиите да стартират да си приказват

Предлагаме формат. Ако не им харесва, да предложат различен

ГЕРБ желаят за заблудят гласоподавателите по този начин, както го правили в дълги години обратно, счита Лорер , съгласно който спечелилите на изборите от 2 октомври би трябвало да убедят освен Политическа партия, само че и хората, че желаят да трансформират нещата. Отговорността за сформиране на държавно управление ще е на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " - партиите, които смъкнаха държавното управление на Кирил Петков. Политическа партия не биха управлявали дружно с " Възраждане ", само че дали ГЕРБ ще го създадат, следва да забележим , чака Лорер.

Според него Политическа партия на изборите посочила нещо доста значимо - трансформират се от протестна вълна в същински виновен политически фактор . Политическа партия ще подходят отговорно, в случай че вторият мандат за сформиране на държавно управление стигне до тях и ще обсъдят опциите на народен съвет на партията. За Политическа партия е значимо идващото държавно управление да има евроатлантическа ориентировка на България и битката с корупцията. 
 Политическа партия събрали в кабинета „ Петков “ огъня и водата, само че в този момент са твърдо съпротива
Политическа партия събрали в кабинета „ Петков “ огъня и водата, само че в този момент са твърдо съпротива

Политическа партия няма да поддържат и експертно държавно управление

Лорер счита, че идващият парламент ще има общи решения, които ще касаят евроатлантическите полезности .

Даниел Лорер разкритикува и дейностите на служебното държавно управление на президента Румен Радев. Действията на служебния кабинет са притеснителни. Техните дейности не наподобяват като на длъжностен кабинет, а като на постоянен кабинет , който се готви да ръководи дълго. Политическа партия виждат дейностите на служебното държавно управление да се политизира.

Според него служебният кабинет се любува на икономическата обстановка, наследена от предходното ръководство. Както Политическа партия, по този начин и Българска социалистическа партия, и ГЕРБ би трябвало да бъдат виновни към бюджета, настоя Лорер. 
 Българска социалистическа партия е срещу експорт на оръжие за Украйна, няма да е в кабинет с ГЕРБ, Движение за права и свободи и
Българска социалистическа партия е срещу експорт на оръжие за Украйна, няма да е в кабинет с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане "

Кирил Добрев не желае смяна, желае реванш, съобщи Нинова

Той добави, че президентът Румен Радев трансформира България в политически остров с позицията си за присъединението на Украйна в НАТО. Взаимоотношенията на партиите с президентството би трябвало да бъдат институционални и Политическа партия се стремят връзките им да бъдат такива. Президентството и служебното държавно управление се политизират да управляват държавна политика, което не е тяхна работа, сподели още Лорер.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР