В момента има изгледи кризата да се реши в една

...
В момента има изгледи кризата да се реши в една
Коментари Харесай

Александър Маринов: Има знаци, че парламентът започва да работи

„ В момента има изгледи рецесията да се реши в една или друга степен. Избраха ръководител, зам.-председател, комисии – това са обнадеждаващи знаци, че стартира да работи Народното събрание “, разяснява проф. Александър Маринов в предаването „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия.

„ През Страстната седмица всички българи работиха, тъй че няма нищо ужасно и депутатите да свършат някаква работа “, сподели още той.

„ Последните дни се приказва, че президентът бърза. Имаше случаи, когато той се забави, само че видяхме, че това не беше добре за партиите. Президентът даде знак, че от Народното събрание се чака да работи бързо и интензивно. Този метод дава резултат “, счита Маринов.

Според него, в случай че Народното събрание проработи по законодателната смяна и бюджета, няма да има учредения да бъдат пришпорвани партиите. „ Всичко зависи от това дали времето се употребява дейно “, сподели той.

„ Има разлика дали партиите имат потребност от време, с цел да свършат някаква работа, или просто си вършат сметки по кое време ще е най-изгодно да отидат на избори “, разяснява професорът.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР