В момента го издирват, има съмнения, че е напуснал страната

...
В момента го издирват, има съмнения, че е напуснал страната
Коментари Харесай

Установиха бабаита, скочил на дете в кв. „Сарафово“ – Миша от Санкт Петербург

В момента го търсят, има подозрения, че е напуснал страната

Бабаитът, който скочи на дете в кв. „ “ е открит, научи Флагман.бг. Това е роденият в Санкт Петербург, Руската федерация Михаил Рософт.

Пристигнал е в България, евентуално по политически аргументи преди няколко месеца, наел си квартира в крайморския квартал и до този миг не е създавал проблеми.

От постовете му във фейсбук излиза наяве, че е взел участие в митинги против Путин в Санкт Петербург.

На 21 февруари м.г. написа следния пост: “ I could never imagine there would be a day I'd be ashamed of being Russian. The day has come. There's nothing I could've done to avoid this, but I still feel guilty “ (Никога не бих си представял, че ще има ден, в който ще се срамя, че съм руснак. Денят пристигна. Нямаше какво да направя, с цел да избегна това, само че към момента се усещам виновен)

Миша, както се е показал той в кв. “Сарафово “ нощес избухнал, откакто направил забележка на няколко деца от квартала, поучавал ги по какъв начин да се държат с две други деца, кой бил верният метод на връзка и по какъв начин трябвало да седят на пейките. На пръв взор безобидната връзка прераснала в замяна на обиди и скандал, който към този момент стана обществено прочут.

След обявата на Флагман.бг полицията се самосезира, защото се оказа, че до този миг никой не е подал сигнал на телефон 112. Веднага са изискани камерите за видеонаблюдение и е направено различаване, с цел да се посочи самоличността на нападателния мъж.

Предстои да бъде задържан. Съмненията обаче са, че той може да е напуснал България или да се укрива, защото не е открит в квартирата си.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР