„В момента единственият сравнително чист човек, нов, влязъл в политиката,

...
„В момента единственият сравнително чист човек, нов, влязъл в политиката,
Коментари Харесай

Марешки: Единственият чист човек е президентът

„ В момента единственият относително чист човек, нов, влезнал в политиката, е президентът”.Това съобщи в „ Здравей, България” по NOVA ръководителят на партия ВОЛЯ Веселин Марешки. Според него останалите партии в Народното събрание са основали корупцията и няма по какъв начин да изберат антикорупционния орган.

„ Към днешна дата това е мажоритарно определения, най-свободен и незамесен в корупцията в политиката”, разясни Марешки за президента.

Марешки: Заплашват ме поради бизнеса с горива

Цацаров изиска имунитета на Марешки поради рекет и закани

„ Вие би трябвало да задавате въпроси, а ние би трябвало да отговаряме, когато желаеме да сме публични”, разяснява Марешки ултиматума на Валери Симеонов към медиите и заканите, отправени от Антон Тодоров към Виктор Николаев.

Марешки разкри, че е дал своя вот против оставката на Делян Добрев, и се аргументира: „ Когато горят бушони, в никакъв случай няма да стигнем до главата”.

„ Щом Добрев прави тази шуробаджанащина, значи Борисов му е заповядал. Нали всичко в тяхната партия става по заповед на Борисов”, разяснява Марешки. „ В Добрич изгониха индивида и не знаем къде са суджуците”.

„ Аз нямам нито една държавна поръчка, ще видите, че и до края на мандата аз няма да имам нито една държавна поръчка”, разяснява Марешки обвиняванията против него, че е влезнал във властта поради бизнесинтересите си.

„ Защо братът на Дончев не е народен представител, а е във компания, където има милиони?”, запита Марешки.

Лидерът на ВОЛЯ цитира думи от предния мандат на финансовия министър Владислав Горанов, казани за Томислав Дончев: „ Той за 2000 лв. заплата не може да седи в парламента”.

Според Марешки те демонстрират, че Дончев има и други приходи отвън тези от заплатата си като министър и прокуратурата би трябвало да се самосезира.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР