В момента Демократична България управлява 1/3 от София - и

...
В момента Демократична България управлява 1/3 от София - и
Коментари Харесай

Фандъкова: Боли ме за всяко едно семейство, чието дете не може да отиде на детска градина

В момента " Демократична България " ръководи 1/3 от София - и то в регионите, в които има най-вече проблеми с места в детските градини. Така столичният кмет Йорданка Фандъкова разяснява дефицита тук-там в детските градини в София по време на своя неочаквана инспекция на строящо се детско заведение в „ Лозенец”. Припомняме, че над 10 000 деца останаха неприети след първото класиране в столицата.

" Вместо да ми желаят оставката, дано от " Демократична България " да дойдат тук. Трябва да се работи непрестанно и всеки да носи своята отговорност ", разяснява Фандъкова.

" Предстои да стартират още десетки градини, за които съм се борила и съм осигурила финансирането, само че би трябвало някой да управлява и да реализира резултат ", добави тя.

" През 2008 година при въвеждането на първата осведомителна система подадох оставка поради неудобството, което беше основано за родителите. Всеки би трябвало да носи своята отговорност ", счита градоначалникът.

" Боли ме за всяко едно семейство, чието дете не може да отиде на детска градина ", съобщи Фандъкова, като осведоми, че 16 детски градини се строят в този миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР