В модно отношение началото на новото хилядолетие не беше особено

...
В модно отношение началото на новото хилядолетие не беше особено
Коментари Харесай

Една тенденция от 2000 година, която се завръща тази пролет

В фешън отношение началото на новото хилядолетие не беше изключително вдъхновяващо, само че явно дизайнерите постоянно намират искрица жар в нещо, което сме носили тогава, с цел да му дадат нов живот. След късите топове, корсетите и ниската талия, пристигна ред и на роклята с кормила, която тази пролет още веднъж завладява трендовете за топлите месеци. Точно като една от тези, които обичаната ни Кари Брадшоу носи в „ Сексът и градът “ и то нееднократно. Асиметрична, ефирна и доста женствена, тази рокля е изключително подобаваща за специфични моменти.

Тя ни припомня и за Парис Хилтън на премиите Teen Choice, и за Мариса Купър от „ Ориндж Каунти “. Но за благополучие, новите модели са надалеч по-изтънчени и ги откриваме в новите сбирки както на огромните марки като Виктория Бекъм, Blumarine и KNWL, по този начин и в всеобщите марки като H&M и Mango. Обикновено дължината е миди или макси, а цветовете са най-вече пастелни.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Въпреки че поздравяваме тези, които биха решили да прегърнат напълно духа на десетилетието, в това число ярки обувки и ултра блестящи сенки за очи, има по-фини способи да следвате наклонността. Може да комбинирате роклята с елегантни сандали на ток или с мюлет обувки, които още веднъж ни връщат в дрешника на Кари Брадшоу. Но мисля, че тя вечно ще остане като ентусиазъм, без значение в кое десетилетие се намира и тя, и ние.

 
Когато кралица Летисия носи Виктория Бекъм

 

 
  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР