В многообразието от марки и видове детска козметика, предлагано в

...
В многообразието от марки и видове детска козметика, предлагано в
Коментари Харесай

Бебешка козметика, аптечка и дрешки - V

В многообразието от марки и типове детска козметика, предлагано в комерсиалната мрежа, можете тотално да се объркате.

Основните артикули за баня за вашето бебе обаче си остават сапуна/шампоана и олиото/млякото за след баня.
Предлагат се разнообразни типове според от основата, върху която са направени. Препоръчително е да употребявате колкото се може по-естествени артикули, които не съдържат съставки, предизвикващи алергии.

За да е изсъхнало бебешкото дупе, е належащо да се снабдите с пелени за еднократна приложимост или по този начин наречените памперси, както и с крем срещу подсичане.
Памперсите без значение от марката се разделят на размери, които се дефинират от килограмите на бебето и от неговата възраст, както и от материята, от която са направени и тяхната форма. Докато намерите подобаващата марка памперси за вашето бебе, може да се наложи да изпробвате няколко такива.

Всички кремове срещу подсичане са направени на основата на цинковата паста, която не разрешава бебешкото дупе да се запоти и обрине.
Цинковите кремове можете да употребявате и за доста типове детски пъпки/обриви, както и за драскотини от нокти, само че след лекарски съвет или обзор.

В аптечката за новородено е добре да имате цифров термометър, посредством който доста бързо и елементарно можете да измерите детската температура.
Аспираторът за нос е нужен в случаите, в които вашето бебе има хрема. Тъй като дребните бебета и деца не могат да „ издухат ” хремата, аспиратора ще ви помогне като „ засмуче ” хремата в резервоара си, които по-късно е належащо да почистите.
Капките и чаят за колики не е неотложно да участват в аптечката ви, в случай че бебето ви няма колики. Можете да изчакате с тази покупка, до момента в който не установите съществуване на такива.

Бебешките дрешки са едни от най-примамливите и умилителни артикули за всички родители.

Пазарът е кондензиран с доста и разнообразни модели и марки детски дрешки. Практиката демонстрира, че най-удобното бебешко долни дрехи е бодито. Докато е новородено вашето бебе е добре да се насочите както към бодита с копчета на рамото, по този начин и към връхни дрешки на същия принцип. Тъй като главичката на дребните бебета е малко по-голяма, облеклата снабдени с копчета на рамото ще улеснят процеса на събличане и обличане.

Детските ританки също са доста практични за новородени и дребни деца, защото те непрекъснато ритат с крачета и изхлузват чорапките си.

Комплектите за изписване нормално съдържат една огромна пелина за повиване, дребна декоративна възглавничка, боди или камизолка, ританки и връхна дрешка, както и терлички, шапчица и ръкавички, които защищават бебето от несъзнателно пострадване с нокти по лицето.

Съветите, които мога да ви дам при избора на бебешкия дрешник са:

Да мислите практично
Да купувате един номер по-големи дрешки, тъй като бебетата бързо порастват и дрешките остават съвсем неносени.
Да предпочитате единствено естествените, незапарващи материи, които не провокират алергии
Когато купувате дадена дрешка за по-напред, да имате поради освен размера на бебето, само че и сезона когато ще бъде обличана.
Продължава: Бебчо идва! Какво е най-нужно да закупя за бебето?Продължава: БАНЯТА - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - IIIПродължава: СТАЯТА - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - IIПродължава: Разходка и хранене - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - IV
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР