В много отношения Samsung Galaxy Fold e големият експеримент на

...
В много отношения Samsung Galaxy Fold e големият експеримент на
Коментари Харесай

А1 започва с продажбите на сгъваемия Samsung Galaxy Fold

В доста връзки Samsung Galaxy Fold e огромният опит на 2020 година. Това е първото устройство от Samsung със сгъваем екран, който се прегъва отвесно сходно на книга.

Смартфонът влиза в магазините на А1, както и онлайн на A1.bg от 7 февруари и едно нещо е несъмнено – към него ще бъдат ориентирани доста погледи.

Samsung са създали над 1000 прототипа преди да стигнат до актуалното устройство. Това е доказателство, че задачата на Galaxy Fold не е просто да бъде първият сгъваем смарт телефон на пазара. Това е и функционално устройство, готово да се оправи с потребностите на потребителите.


Това е смарт телефон, който постоянно ще се отличава

Най-големият екран, слаган в миналото в устройство от фамилията Galaxy e точно 7,3-инчовият sAMOLED Infinity Flex Display на Samsung Galaxy Fold. Този величествен размер обаче не би трябвало да подлъгва потребителите за цялостната външност на устройството, която остава елегантна и бизнес насочена, когато Galaxy Fold бъде сгънат.

Всъщност, смарт телефонът остава изцяло функционален и когато е сгънат. Лявата периферия е снабдена с втори екран с размер 4,6”, благодарение на който главните функционалности на Galaxy Fold могат да бъдат ръководени елементарно, освен това държейки устройството единствено с една ръка.

Големият въпрос – по какъв начин работи пантата

На първо място би трябвало да бъдат разсеяни всички терзания, че огромният екран може да се счупи от отваряне и затваряне. Такава заплаха няма, а преди да стигне до магазините на А1, Samsung Galaxy Fold е подлаган на щателни стрес проби от производителя.


В пантата на устройството се крие комплициран механизъм от взаимодействащи си елементи, които разрешават гладко отваряне и затваряне. Фактът, че в него са събрани доста високи технологии не значи, че е изработен компромис с качеството на екрана. Създаден с технологията Dynamic AMOLED, той е измежду най-модерните на пазара сега.

Двете страни на екрана могат да действат и настрана. Samsung Galaxy Fold поддържа функционалността за работа в така наречен многозадачен режим. С негова помощ може елементарно да се работи на до 3 приложения по едно и също време, които се отварят в обособени прозорци. Размерът на всеки от прозорците може да бъде променян с „ дърпане “ с пръст по екрана.


Какво още се крие в устройството

Когато се показва нов смарт телефон е добре да се приказва в числа. Основната памет на Samsung Galaxy Fold е в размер на 512 GB, a оперативната памет – 12 GB. Повече от задоволително за филми в ужасно качество, видео игри или работа с няколко приложения.

Samsung Galaxy Fold идва с шест камери – самобитен връх в другояче разнообразните оферти от Samsung в магазините на А1. Три съществени камери (съответно 16, 12 и още веднъж 12 мегапиксела), подкрепени от две предни камери. Последната шеста камера е дискретна 10-мегапикселова селфи камера над втория екран на устройството.


Galaxy Fold идва в комплект с карбонов калъф и безжичните Galaxy Buds слушалки. Всичко това сега е разполагаем на цени от 129,99 лв. на месец, в случай че бъде закупено с тарифен проект А1 One Unlimited 5XL от магазините на А1 и онлайн на A1.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР