В месеца на Деня на независимостта на САЩ, американците отбелязват

...
В месеца на Деня на независимостта на САЩ, американците отбелязват
Коментари Харесай

11 шантави празника, които ще отбележим през юли

В месеца на Деня на независимостта на Съединени американски щати, американците означават какви ли не измислени празници.

  1. 7 юли – Ден за казване на истината – Особено в случай че си този мъж.
  2. 9 юли – Плешивата глава е на мода – Този човек наподобява песимистичен, само че календарът не лъже.
  3. 10 юли – Не стъпвайте върху пчела – Настъпването на пчела е гадно прекарване и за двете страни, по тази причина е хубаво, че тези инсекти нормално летят на високо
  4. 13 юли – Не се срамувайте, че сте шантави – Приветстваме този празник, изключително в случай че е подобен дрескода, а носим клавиатурата на рамото, сходно на съвременна стереосистема. 
  5. 17 юли – Национален ден на сладоледа – Без значение какъв брой постоянно хапвате и какъв усет предпочитате – шоколад, ванилия или плодов – не забравяйте да отбележите деня на обичания замразен десерт.
  6. 22 юли – Ден за улавяне на плъхове – ден за почистване на разнообразни по тип и размер вредители.
  7. 23 юли – Ден Горещо-ли-ви-е – Е?
  8. 23 юли – Национален ден на каубоя – време да хвърлите ласото към добитъка, да погледате някой обичан уестърн или най-малко да се сложите каубойска шапка
  9. 24 юли – Ден за описване на остарели смехории – Не можем да обещаем, че ще се смеете
  10. 24 юли – Ден на братовчед ите – Също празник и на лелите, тъй че съберете родата и си направете едно фамилно селфи (или каквото вършиме на сходни празници)
  11. 27 юли – Ден за разхождане на растения – Няма значение дали съседите ще ви помислят за луди – тези растения имат потребност от придвижване.
Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР