В мелете се включва и малко дете, но от кратката

...
В мелете се включва и малко дете, но от кратката
Коментари Харесай

Скандалът С Бързите Кредити Прерасна В Бой! Шивачките И Шефката Се Сбиха! Ето Видео!

В мелете се включва и малко дете, само че от късата дълготрайност на видеото не излиза наяве на чия страна взе участие то.

Сагата стартира с подаването на групова тъжба в полицията. Служителките упрекват Дамянова, че ги е карала да теглят заеми от компании за бързи заеми, като обещавала бонуси към заплатите, а след това прибирала парите. Обещавала също по този начин, че до две седмици щяла да изплати всеки заем, само че отговорностите се натрупали на сметките на шивачките.

" Как мога да задължа някой да тегли заем. Наистина ме заплашваха шивачките. Даже още получавам закани от тях, че няма да си пернат жалбите, в случай че не платя и тези, и тези. По тая логичност аз имам 60 индивида, в този момент с две думи всички 60 индивида мога да кажат " Това са ми парите на мене, ти ми ги взе ", отговори по телефона пред bTV Христина Дамянова.

В последна сметка двете страни са пробвали да се схванат очи в очи, само че вместо да успокои пристрастеностите, срещата се е трансформирала допълнително от грозна панорама.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР