В меката на горещите тенденции, по-позната още като Pinterest, понякога

...
В меката на горещите тенденции, по-позната още като Pinterest, понякога
Коментари Харесай

Най-горещият грим тренд в Pinterest ще ви изненада

В меката на горещите трендове, по-позната още като Pinterest, от време на време откриваме меко казано ексцентрични оферти. 

Сред морето от съвършено опушени очи и матови устни в жанр Кайли Дженър се прокрадват подправени лунички и маски за устни, само че с времето сме се убедили – в случай че едно нещо ни попадне в Pinterest, то сигурно се трансформира в шлагер.

Какво ще кажете тогава за тренд, чието търсене в обществената мрежа се е повишило с над 200%? Две думи – синя серпантина. 

Да, евентуално ще си помислите, че може и да се осмелите да я изпробвате. На Хелоуин да вземем за пример! Но съгласно грим специалистите, синята серпантина е колкото ексцентричен, толкоз и повсеместен макиаж. Поне по този начин настояват гримьорите Тина Търнбоу и Ашли Глейзър пред уеб страницата Byrdie.

 Най-горещият грим тренд в Pinterest ще ви изненада

“Според мен наклонността е много занимателна, ” споделя Глейзър. “Стои красиво и в същото време е edgy, прави отпратка към 80-те и пънк рок ерата. Съветвам ви, когато слагате синя серпантина на миглите си, запазате сенките или молива в по-леки цветове. Важно е те да не я засенчват. Можете да избирате сред дребна доза металик в злато или сребро, или да се придържате към класическата очна линия. А в случай че желаете да поставите фокуса напълно върху миглите, напряко забравете за очната линия!

 Най-горещият грим тренд в Pinterest ще ви изненада

Не толкоз задължаваща е грим визията, при която синият цвят е нанесен единствено върху връхчетата на миглите или на тези от външната страна на окото. По този метод отваряте погледа, още веднъж без да ви е нужно да употребявате сенки. Гримьорите предлагат да се доверите на серпантина в наситено кралско синьо, вместо на такава в неоново. За вечер пък можете да употребявате и индигово, съвсем преливащо в лилаво.

 Най-горещият грим тренд в Pinterest ще ви изненада

Спирала YSL Beauty Vinyl Couture Blue

Глейзър поучава да се въздържате и от смели нюанси върху устните, с цел да могат очите ви да заемат централно място във визията. “Заложете на устни в безпристрастен цвят, най-добре в розовата гама, който да добавя миглите ви. Уверете се, че какъвто и да е нюансът на червилото, той не краде от вниманието, което бихте желали да насочите върху клепачите си. ”

Ако пък става дума за вечерен грим и желаете да постигнете повече драма, тъмнолилаво или цвят слива ще свършат чудеса. 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР