В международен план като едно от най-важните събития за годината

...
В международен план като едно от най-важните събития за годината
Коментари Харесай

Войната в Близкия Изток и съставянето на правителство у нас са събитията за 2023 г. според журналиста Георги Милков

В интернационален проект като едно от най-важните събития за годината бе това, което се случи на 7 октомври в Израел. Това е събитие, което, три месеца по-късно, има цялостното съображение да считаме за нещо, което има потенциала да размести тотално пластовете. Това сподели журналистът Георги Милков в ефира на „ Добро утро, Европа “. По думите му това събитие би могло един ден да докара и до основаването на самостоятелна палестинска страна.

Като едно от значимите събития от вътрешнополитически проект Георги Милков уточни основаването на държавно управление след дълга серия от несполучливи опити и политическа неустановеност.
Тази година най-сетне можехме да се поздравим с работещ кабинет и без значение дали го считаме за добър или неприятен, въпреки всичко имаме кабинет. Не знам дали „ панделката “, обвързвана с приемането в Шенген, с която държавното управление може да се окичи би могла да се употребява като крепителен детайл сред сътрудниците в него, тъй като там вървят и други процеси, които сигурно са по-важни и биха повлияли по-силно на това да има или не държавно управление.
По думите му обаче несъмнено новината за Шенген е добра, само че и безумно закъсняла. Пътниците, които пътуват със аероплан несъмнено ще усетят един облекчение, само че проблемите за бизнеса все още няма да бъдат позволени, сподели още Милков.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР