В мъжкото съзнание все още съществуват митове и легенди за

...
В мъжкото съзнание все още съществуват митове и легенди за
Коментари Харесай

Митове за жените, в които мъжете сляпо вярват

В мъжкото схващане към момента съществуват легенди и митове за дамите, които от дълго време към този момент не са настоящи. Колкото и да им се желае на мъжете, дамите не вървят голи у дома или единствено по еротично долни дрехи, просто тъй като не е комфортно!

Ето кои още „ антични “ легенди обикалят в мъжкото схващане:

Мит 1: Жените обезверено желаят женитба!

Не е правилно, несъмнено! Мъжете по този начин и не схванаха, че дамите в действителност желаят обич, честност и поддръжка. Сватбата е единствено допълнение към общата картинка, един прекрасен празник на любовта. Но нищо повече и не непременно.

Мит 2: Жените си фантазират за други дами.

Съжаляваме, господа, само че отново ще ви разочароваме. Жените не обичат еротични мечти, които включват други дами, в случай че не са с хомосексуална ориентировка. Как може мъжете към момента да имат вяра, че жена ще пожелае да има в леглото си дамска конкуренция. Никога, даже и единствено в фантазиите им!

Мит 3: Жените желаят да имат доста деца.

Поредният мит, който няма нищо общо с действителността. Много постоянно даже мъжете са по-активната страна, що се отнася до бъдещите наследници. Мъжете, един път „ бракувани “, мечтаят за огромна къща, с двор и няколко тичащи дечица. Жените по-често ги обливат топли талази, като се сетят за тъгите и болката при раждането, даже единствено на едно дете, какво остава за 3-4?!

Мит 4: Жените вървят голи у дома или по секси долни дрехи.

Може би един от най-разпространените и обичани легенди за дамите. Но още веднъж ще би трябвало да разбием мъжките илюзии, тъй като най-често дамите се размотават у дома по спортен екип или халат, къси панталонки е по-възможно, само че не и по секси нощничка. Всяка жена търси у дома да й е уютно и комфортно, а секси бельото остава единствено за среднощните подвизи.

Мит 5: Жените вървят групово до тоалетната... с цел да си приказват за теб!

Може да ви се желае, господа, само че още веднъж не е правилно. Жените вървят най-често по няколко в тоалетната, с цел да си разменят гримове, с цел да си клюкарстват (но за други дами или мъже в заведението), само че не и за сътрудниците, с които са сега.

Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР