В мач от 3-ия кръг на руската Премиер лига се

...
В мач от 3-ия кръг на руската Премиер лига се
Коментари Харесай

Ахмат остави Ротор на дъното

В мач от 3-ия кръг на съветската Премиер лига се наложи с 3:1 над новака. пропусна дузпа за домакините преди почивката, само че след нея два гола на и попадение на осигуриха трите точки на отбора от Грозни, а вкара за. Ахмат нямаше победа преди този мач, само че към този момент се придвижи в средата на класирането. Гостите от Волгоград пък означиха първия си гол, откакто се завърнаха в елита на съветския футбол.

Надмощието на Ахмат в първите минути не докара до съществени положения пред вратата на. В средата на полувремето от Ротор изиска дузпа за боричкане в наказателното поле от страна на, само че контактът се стори непълен на рефера Сергей Лапочкин, с цел да уточни бялата точка.
Малко по-късно самият Степанов извърши нарушаване в пеналта против и този път нямаше никакви разногласия, че това е дузпа за Ахмат. Андрес Понсе уцели гредата, след което довкара топката, само че голът му беше анулиран.

В 39-ата минута се стигна до ново противоречиво състояние. Вратарят на Аахмат и не се схванаха кой да играе с топката, пръв до нея стигна и се строполи в наказателното поле. Първоначално Лапочкин отсъи дузпа, само че след това преразгледа сситуацията благодарение на ВАР и подвигна жълт картон за симулация на Мулин.

В 47-ата минута откри с външен фалц Владимир Илин, който от въздуха прати топката в мрежата - хубав и в това време доста значим гол за Ахмат. В 53-ата минута Одисе Роши се ориентира най-добре в наказателното поле на Ротор и стреля, а след рикошет в напречната греда кълбото спря зад голлинията - 2:0.

В 58-ата минута Сергей Серченков върна едно попадение, само че доста бързо домакините още веднъж си осигуриха удобен задатък. Точен за повторно беше резервата Роши след пас на Илин. В 71-ата инута пък от Ротор получи червен картон.

Премиер Лига 3 кръг, сряда 19 август  Ахмат 3:1краен резулат  FC Rotor Volgograd
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР