В любовта, всеки се надява да срещне своя партньор. Да може,

...
В любовта, всеки се надява да срещне своя партньор.
Да може,
Коментари Харесай

Редки знаци, че сте срещнали точния за вас партньор

В любовта, всеки се надява да срещне своя сътрудник.
Да може, когато го огледа, даже след години, да си каже „ Това е моят човек “. Любовните връзки не са лесни. Нужно е полагане на всекидневни старания, взаимни отстъпки. И да, не звучи сантиментално. Но някъде там, постоянно има ясни знаци за това дали сме намерили нашия човек. 
Вижте 11 от тях.  

1. Винаги можете да се смеете дружно, даже когато се намирате в сложен интервал. Това е необичаен знак, че сте намерили своя сътрудник в живота.

2. Вашата половинка ви кара да се вълнувате, когато се събуждате заран. Ето един факт – двойките, които могат да се насладят на утринната си рутина дружно, са доста по-склонни да преживеят остатъка от живота си неразделни.

3. Имате сходни черти на характера. Най-добрите взаимоотношения са тези, в които и двамата човеци допълват личностите си.

4. Можете да си споделяте намерено, тъй като някъде вътре в себе си знаете, че може да си имате доверие.

5. Продължавате да вършиме на драго сърце тези дребни неща, жестове, даже и откакто към този момент е минал интервалът на любовната еуфория.

6. Не се спирате един различен всеки да следва своите фантазии, занимания, срещи с другари. Уважавате персоналното си време и си имате доверие.

7. Вие сте в естетика с езика на тялото на вашия сътрудник, като докосвания, моменти, в които се облягате един на различен, когато седнете в него и т. н. Езикът на тялото ви е в унисон с колегата ви и назад. Това е един от най-редките признаци, че сте намерили своя сътрудник в живота.

8. И двамата сте подготвени да пожертвате това, което желаете за другия човек. Двама души, които се грижат надълбоко един за различен, ще бъдат подготвени да пожертват желанията си поради колегата си.

9. Четете мислите си. Има моменти, в които не е нужно да си казвате нищо, тъй като както сътрудникът ви, по този начин и вие знаете какво да извършите един за различен.

10. Енергийните ви равнища са в синхрон или най-малко през множеството време. Това нормално се случва, когато двама души са свързани на прочувствено равнище.

11. Не се саботирате един различен. За някои двойки е мъчно да поддържат стремежите си, да се гордеят с достиженията на другия. Ако обичаният ви човек се радва на триумфите ви, стимулира ви, не се пробва да ви откаже, когато сте си сложили цели, даже да вземем за пример да започнете да се храните по-здравословно, то това е вашият човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР