В любовта всеки би искал да надникне в мислите на

...
В любовта всеки би искал да надникне в мислите на
Коментари Харесай

Физически докосвания и техните значения

В любовта всеки би желал да надникне в мислите на обичания и да разгадае какво се крие зад неговия взор, усмивка, думи и докосвания.
Последните могат доста да разкрият за отношението на обичания човек към нас. Езикът на тялото постоянно приказва повече от думите.

Потупване по гърба . Потупването по гърба може да демонстрира благосклонност, израз на горделивост или да демонстрира, че той или тя се усещат удобно във вашата компания.

Галене на вътрешната част на бедрото. Докосване, което демонстрира предпочитание за фамилиарност, физическа възбуденост, знак за комфорт.

Прегръдка. Прегръдките показват привет, искане за фамилиарност или жест, който още веднъж демонстрира, че индивидът против вас се усеща удобно.

Хващане на ръката. Когато някой ви хване за ръката, то несъмнено му е прелестно, че в този миг сте част от неговия живот. Този физически акт може и да значи сигурност, поддръжка, предпочитание за освен това от интимна връзка.

Прегръдка през рамо. Този акт показва застъпничество, любов, нужда за непосредственост.

Прегръдка през кръста . Тази прегръдка може да се пояснява като застъпничество, обвързаност, близки връзки.

Ръцете на лицето. Когато някой сложи ръцете на лицето на колегата си, значи че желае да му съобщи своята обич. Невербалният изказ за проявление на усеща също е значим в едни взаимоотношения.

Ръцете на врата . Поставянето на ръцете на врата има за цел да покаже на колегата, че неговата обичана половинка го покровителства. В нови взаимоотношения може да значи и увеличение на интимността и изложение на комфорт.

Триене/галене на дланта. Един от методите да покажете разтуха и поддръжка към колегата или да възбудите вниманието му.

Докосване на косата. Този тип допиране показва близки връзки или нужда, предпочитание за повече непосредственост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР