В любовта срещаме различни партньори. С много от тях създаваме

...
В любовта срещаме различни партньори. С много от тях създаваме
Коментари Харесай

Знаците, че той не е вашата сродна душа

В любовта срещаме разнообразни сътрудници. С доста от тях сътворяваме дълготрайни взаимоотношения. Голяма част от тях няма да са нашето „ вечно “. Търсим сродната си душа, забравяйки че даже сътрудникът ни да не е токсична персона, това напълно не значи, че той е сродната ни душа.

Когато я срещнем с нея връзката действа по друг метод. Може ли да разберете дали сътрудникът ви не е вашата сродна душа?  Az-jenata  показва някои ясни знаци, вижте ги в идващите редове.

Не усещате дълбока връзка с него

Възможно ли е да обичаш и да не усещаш такава връзка с колегата си? Да, възприятията са налице, само че като че ли не откриваме същинска връзка с индивида до нас. Сродните души се усещат една друга по необикновен метод.

Не може да му разкажете тайните си

Комуникацията, доверието са едни от най-важните неща сред двама души. В сродната душа намираме най-хубавия си другар. Човек, с който можем да споделим своите секрети, да му се доверим изцяло, както и той на нас. Ако липсва това, може би той не е сродната ни душа.

Не показвате най-хубавото от себе си

Когато имаме сътрудник до себе си, той малко или доста оказва въздействие върху нашата персона. Влияе до някаква степен на решенията ни, самочувствието, мотивацията. Когато сътрудникът не ви оказва помощ да извадите най-хубавото от себе си, не ви стимулира да напредвате дружно, не градите нищо дружно, а вместо това ви демонстрира единствено слабите ви страни или е безразличен към вашите фантазии, дали той е сродната ви душа?

Давате повече, в сравнение с получавате

Въпреки че всяка любовна връзка си има своите „ правила “, има и такива, които важат за всички, а точно двете страни да са еднообразно даващи. Давате ли повече във вашата връзка, в сравнение с получавате? Даването се показва в дейностите, думите.

Искате разнообразни неща от живота

Ако с обичания човек не гледате в една посока за вашето общо бъдеще, евентуално не сте си сродни души. Когато двама души се усещат на едно друго прочувствено и духовно равнище те пишат дружно историята на връзката си. Идеите им се припокриват, работят дружно, с цел да ги осъществят.

Може да си визиите себе си без него

Може ли да си визиите себе си без обичания човек? Възможно е да изпитвате мощни усеща, времето, което прекарвате дружно да ви е хубаво, само че когато можете да си визиите по какъв начин продължава живота ви без него, евентуално той не е вашата сродна душа.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР