В любовта мъжете се делят най-общо на два вида –

...
В любовта мъжете се делят най-общо на два вида –
Коментари Харесай

Има 10 типа мъже, които не стават за сериозна връзка

В любовта мъжете се разделят най-общо на два типа – такива, които могат да поддържат връзки с лекост, и такива, които просто не са способни да бъдат щастливи във връзка, без значение какъв брой положителни са техните партньорки.
Мъжете, попадащи във втората категория елементарно могат да бъдат разпознати още в началните седмици и месеци. Вижте 10 вида, с които е мъчно да имаш сериозна връзка.

1. Насилникът – Насилниците в никакъв случай не се трансформират. Той може да не ви протяга ръка, само че да ви потиска душевен. Да е постоянно критикуващ, да се пробва да ви убеди, че не сте почтена за триумфи, за него, че не сте задоволително привлекателна и т. н.

2. Серийният изневеряващ мъж – Мъжете, които изневеряват постоянно, няма да се трансформират, тъй като в природата им е да бъдат егоисти, да лъжат и да са нелоялни към половинката си.

3. Синчето на мама – Той постоянно ще избере майка си пред вас. Той е гален, чака всичко наготово в живота. За страдание мъжете вид „ мамино синче “, чиито майки са умряли, също се считат за несъответствуващи за любовна връзка, защото търсят партньорка, заместваща майката.

4. Несигурният мъж – Той не желае сериозна партньорка, а желае другарка, която просто се държи като машина за одобряване. Той е толкоз нерешителен, че има потребност от някого или нещо, което да подхрани егото му.

5. Мъжът, който е център на своята галактика – Той мисли най-вече за своите потребности, търси съпричастност и грижа, само че мъчно ги дава на отсрещната страна. Такъв вид мъж мъчно може да мисли за половинка, да поема отговорност за връзката.

6. Мъжът без цели, без ползи и без живот – Той е като паразит. Лесно притегля към себе си, по някакъв метод съумява да омае някоя жена и да се възползва оптимално от нея.

7. Емоционално недостъпният мъж – Той си пада по секса, доста е обществен и обаятелен, само че за сериозна връзка, надали. Обикновено носи в себе си прочувствен багаж от минали връзки, от детство с неприятни мемоари. Трудно позволява до себе си дами, променлив е в желанията си и дейностите си към тях, което постоянно води и до тяхното комплициране дали той желае връзка или не.

8. Мъжът, който не може да признае, когато бърка – За страдание с подобен сътрудник е мъчно да се поддържа сериозна връзка. За него би било мъчно да е почтен, да се извини, тъй като той не се вълнува изключително дали наранява.

9. Мъжът, който не може да приказва за сложни тематики – Той има проблем с връзката. Сериозните диалози, без значение дали са позитивни или изискват разрешаване на обстановка, за него са стресиращи. Такъв мъж нормално не би желал да поема сериозен ангажимент във връзката, все бяга от отговорности.

10. Този, който постоянно търси нещо по-добро – Той се оглежда за други дами и не го крие. Трудно основава сериозна връзка, а в случай че въпреки всичко това се случи, взаимоотношенията му са повърхностни. При най-малкото нещо, което не му хареса, при проблематичен интервал за двойката, той е податлив да си тръгне.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР