В любовта, дамите определено си имат своите женски трикове, с

...
В любовта, дамите определено си имат своите женски трикове, с
Коментари Харесай

Мъжко помагало: Ето как жените контролират мъжете

В любовта, дамите несъмнено си имат своите женски трикове, с които да получат мечтаното от мъжа до тях. Похватите им постоянно могат да бъдат избрани като тип надзор. Дали осъзнават или се получава инцидентно? И двете. Как дамите управляват мъжете? Вижте 4 от способи, по които го вършат.

Отнасят се към колегата си като към дете
Понякога мъжете се държат като деца, нали? Напълно правилно! Въпреки това, дамите вършат грешката да подсилят това държание. Когато реагират на своя сътрудник, като на малко дете, нормално се пробва да реализира несъмнено нещо, само че това е индикатор, че му няма и изключително доверие. Например при извършване на покупки, грижа за децата, избор за място за отмора, ресторант и така нататък
Вместо да го остави и да му разреши, тя избира сама да извърши дилемите, тъй като ще се случат съгласно нейните упования. Контролира обстановките, само че за жал не им разрешава да се подобрят. В резултат, не разрешава на половинката си да бъде част изцяло от връзката, не му се доверява.

Мълчание
Мъжете рядко премълчават това, което не им харесва. В множеството случаи биха мрънкали, викали и си споделили това, което мислят.От друга страна, дамите възприемат конфликтните обстановки по различен метод – стартират да мълчат. Ефективен метод, с който оказват надзор върху мъжете. Спират да приказват, отдалечават се.
Това несъмнено не значи, че играят спектакъл и че не страдат за нещо. Но даже без да го осъзнават, оказват в някаква степен надзор. Оправдават своят безмълвен интервал с това, че ми е било належащо време за размисъл. Но мълчанията им могат да станат толкоз неуместни за връзката, че сътрудникът им в последна сметка да е подготвен на всичко, с цел да ги приключи.

Ласкаят мъжете
Ласкането е потребен инструмент за надзор на множеството хора и работи изключително добре на мъжете. Разбира се, в една връзка е обикновено двама души да си вършат похвали, да виждат всякакви хубави неща в другия. Това гали егото, кара ни да се усещаме значими за половинката. Но границата на откровените похвали елементарно може да се премине и да се трансформира във форма на надзор, изключително когато желаеме нещо от мъжа до себе си.

Сравняват колегата си с други мъже
Този тип надзор срещаме още в детските си години от нашите родители, само че е доста по-ефективен в зрелост. Това е класическата тактика, когато дамата не е удовлетворена от някакъв аспект на мъжа, с който има връзка, тя стартира намерено да прави съпоставения сред него и други мъже, които и двамата познават. За жал тази форма на надзор, може да окаже отрицателно въздействие върху самочувствието на мъжа, той да се отдалечи и да приключи връзката.
Може би е добра концепция не да се опитваме да направляваме половинките си, да сме оптимално отворени към тях и директни, без непотребни операции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР