В луксозна резиденция в слънчева Калифорния живее синът на социалистката

...
В луксозна резиденция в слънчева Калифорния живее синът на социалистката
Коментари Харесай

Синът на Корнелия живее в лукс резиденция в Калифорния (СНИМКИ)

В първокласна резиденция в слънчева Калифорния живее синът на социалистката Корнелия Нинова. След като изкара дълго време в космополитния Ню Йорк, от предходната година Рафаел се радва на спокойствието и океанския бриз в градчето Станфорд.

Там той се реалокира поради новия си длъжностен пост. Наследникът на лидерката на Българска социалистическа партия предходната година получи предопределение в един от най-престижните университети за гении в целия свят, носещ името на града, а точно „ Станфорд “. Рафи е част от екипа откриватели, които се занимават с изследвания в областта на машинното образование и изкуствения разсъдък. Междувременно е и асистент-учител, който чете лекции. От данните му в интернет пространството се вижда, че е показал за собствен настоящ адрес резиденцията към университета, в която имат право да живеят чиновниците и лекторите.

Внушителната постройка е в древен жанр, само че е обградена с палмови градини и зеленина. Апартаментите вътре са обзаведени съвременно и модерно и разполагат с всевъзможни улеснения. Жилищата са с друга площ и ревю, съгласно потребностите на всеки. Рафаел обаче не живее там безплатно. Всеки, искащ да си наеме апартамент, заплаща за използването му. Най-евтиният месечен наем е от 1977 $, или 3200 лв., а най-високият доближава 3230 $, което се равнява на над 5300 лв..

Сумата въобще не е непостижима за бюджета на сина на Нинова, който прибира солидна заплата за труда си в университета. Възнаграждението на 28-годишния Рафаел е към 100 хиляди $ за година, демонстрира изследване в американски интернет портал за заплати. На миналата си позиция в Ню Йорк, където той бе финансов анализатор в една от най-големите банкови институции в света – „ Голдман Сакс “, наследникът на Българска социалистическа партия шефката прибираше даже повече и евентуално е съумял да натрупа спестявания от стажа там. Той обаче избра спокойствието на по-малкия град пред мегаполиса Ню Йорк, макар че растеше бързо в банковата подчиненост.

За последните две години, откогато Ковид-19 върлува по света, Рафаел не се е прибирал при родителите си нито един път. Преди това си идваше и през лятото, и около коледните празници. Докато бе студент пък, Нинова и мъжът ѝ Митко пътуваха до Щатите, с цел да го навестяват. Засега 28-годишният талант не се е показвал обществено с половинка, въпреки да му е време за семейство. Академичната работа явно е взела превес пред любовния живот и той не се е въодушевил от сантименталната история на родителите си, които се оженили още като студенти. На 31 август Корнелия и брачният партньор ѝ честваха цели 31 години брак.



Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР