В луксозна кооперация в близост до Южния парк в София

...
В луксозна кооперация в близост до Южния парк в София
Коментари Харесай

Блокът на самотните милионерки: Има една сграда в България, която е приютила дами с милиони в банковите си сметки

В първокласна кооперация наоколо до Южния парк в София под един покрив са събрани дами в чиито сметки са насъбрани милиони. Много от тях са разведени със съпрузите си или са вдовици. Дори жители на кооперацията се майтапят, че блокът е анатемосан поради злополучната орис на живеещите в нея.
Една от най-известните обитателки на постройката е Боряна Шарлопова, вдовицата на Стефан Шарлопов, който си отиде от този свят в съня си през 2018г. Той бе прочут бизнесмен. След 1989г. се впуска в частния бизнес. Занимава се със стокови и финансови интервенции, а по-късно основава „ Роял Фуудс “.

Тогава става прочут като Краля на кроасаните. Повече от 10 години е притежател на компания за бутилиране на минерална вода, както и притежател на веригата „ Шарлопов хотелс “. Последният му план бе Созополис. Шарлопов има пет деца от три брака, а след гибелта му те, както и Боряна наследяват голямото му благосъстояние.
Година и три месеца след гибелта на бизнесмена Стефан Шарлопов, младата му вдовица Бояна е свалила траура и към този момент лети на крилете на любовта с нов мъж, написа таблоидът „ Уикенд “.
Досущ като в американския сантиментален трилър „ Бодигард “, 36-годишната дама е намерила разтуха в прегръдките на своя бодигард.

Съпругата на предприемача и мускулестият младок безусловно са неразделни, защото и специалността му постанова да е компактно до нея. Гардът съпровожда госпожата освен на бизнес и персонални срещи, само че и когато върви на коафьор или шопинг.
Макар Бояна и охранителят да се стараят връзката им да е дискретна, чиновниците на Шарлопова са забелязали прехвърчащите флуиди.
Днес никой от подчинените на дамата няма подозрение, че сърцето ѝ отново е заето.
Докато починалият хотелиер бил жив, брачната половинка му имала голям почит от него. По това време тя водела много непретенциозен метод на живот. Сега пък е трансформирала радикално битието си, а и визията си.

Навремето Бояна не давала мотиви брачният партньор ѝ да се съмнява във верността ѝ. Цялото ѝ внимание и време било ориентирано към четирите им деца – две дъщери и двама синове близнаци. Маститият бизнесмен обаче, въпреки всичко ревнувал 20 години по-младата си брачна половинка и не ѝ разрешавал да носи по-разголени облекла.
Хотелиерът издъхна в съня си от сърдечна непълнота на 5 февруари 2018-а. Бояна месеци наред спазвала благовъзпитание и носела тъмни облекла, само че в един миг свалила траура. Подменила и напълно дрешника си – през днешния ден в него има много минижупи и секси рокли. Вдовицата почнала да харчи и пари за разкрасителни процедури. Тя е талантлива с красота по рождение, само че към този момент наближава 40-те и би трябвало да взема ограничения, с цел да запази младостта си за по-дълго.

Съседка на Боряна е Нели Беширова. Тя е някогашна партньорка на Богомил Манчев, дълготраен притежател на компанията „ Риск инженеринг “. Двамата сега са разграничени, само че са запазили другарските си връзки. През 2016г. Манчев трансферира на приятелката си 85% от сдружението, което е най-големият реализатор на публични поръчки в АЕЦ „ Козлодуй “. Фирмата нашумя със строителството на АЕЦ Белене, където бе подизпълнител.
На един от етажите в първокласната постройка живее и вдовицата на притежателя на „ Бони холдинг “ Борислава Николов. Той почина в зверска злополука през 2014г. Всички тези дами имат и други известни и изоставени от съпрузите си съседки.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР