В Лудогорец пак са притеснени от изкуствения терен, който ги

...
В Лудогорец пак са притеснени от изкуствения терен, който ги
Коментари Харесай

Моци: На Лудогорец ще му е тежко на изкуствен терен

В " Лудогорец " отново са обезпокоени от изкуствения терен, който ги чака в Дания. Разградчани гостуват на датски " Нордшеланд " в кръг II на груповата фаза на Лигата на конференциите.

" Доста тежко е, напълно друго се играе на неестествен терен. Имаме опит, защото играхме на такива. В Хелзинки, във Вилнюс също на изкуствени. Вече би трябвало да сме по-добре. Съперникът ни игра против един румънски тим и след този мач чувах неприятни неща за терена. Сега ще забележим. Трябва да се фокусираме и няма значение какъв е терена, би трябвало да победим. Аз просто споделям какво са говорили, само че няма различен избор, с изключение на да играем оптимално съсредоточено ", съобщи техническият шеф на " Лудогорец " Козмин Моци при заминаването на отбора за Дания.

" Футболистите са малко изморени поради натрупалите се доста мачове в сбит цикъл. До на следващия ден вечер да се възстановят и да излязат да дадат максимума от опциите си. Нямаме нови травми и се надявам да няма нови до края на шампионата ", добави още Моци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР