В Левски се забъркали в голяма каша с марка „Панама“.

...
В Левски се забъркали в голяма каша с марка „Панама“.
Коментари Харесай

В Левски се забъркали в голяма каша с марка „Панама“

В Левски се забъркали в огромна каша с марка „ Панама “. „ Сините “ най-вероятно няма да могат да употребяват Хосе Кордоба до Нова година.

Още при привличането му нещата не потеглиха безпрепятствено. Защитникът пристигна в София и стартира тренировки на „ Герена “, само че бе показан от „ сините “ едвам след няколко дни. Причината за това са били съществени неразбории към правата му. Мениджърите му твърдели, че те са тяхно владеене, което е в прорез с новите правила на ФИФА, само че се оказало, че нещата не стоят по този начин.

Кордоба към момента се води състезател на Индепендиенте Чорера от Панама, с който се води много тежка преписка. Кордоба обаче бе показан като преотстъпен на Левски от Етър. След това пред „ сините “ изникна нов проблем – изваждането на работна виза за Кордоба. Защитникът има такава, която му бе извадена от Етър, само че я губи сега, в който подписва със „ сините “. Причината е, че това е общоприета процедура при чужденците, които нямат паспорти от Европейски Съюз.

Защитникът е със спрени права за неустановен период. Причината е, че от БФС са се обърнали към ФИФА, която да реши какво да подхващат към прехвърлянето на Хосе Кордоба от Етър на „ Герена. На „ Герена “ към този момент приготвят отбраната на своята позиция пред международната футболна централата. Най-вероятно клубът ще бъде представляван там от Иво Ивков, който се спряга и за нов изпълнителен шеф на клуба.

Очаква се въпросът да бъде развързан в края на декември, когато изтича договорът сред Етър и панамците за преотстъпването на Хосе. „ Виолетовите “ пък нямат право да го задържат поради новите рестрикции за чужденци във Втора лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР