В летните жеги търсим разхлаждащи рецепти за вкусни напитки. Ние

...
В летните жеги търсим разхлаждащи рецепти за вкусни напитки. Ние
Коментари Харесай

Рецепта за вкусна динена сангрия

В летните жеги търсим разхлаждащи предписания за вкусни питиета. Ние няма да ви разочароваме! В тази публикация ще ви покажем по какъв начин да извършите вкусна динена сангрия: 

Съставки:
 Парче посолена любеница – спасението от летните горещини! Парче посолена любеница – спасението от летните горещини!
В разгара на лятото сме и жегите са в действителност нетърпими. Много от хората заобикалят даже да напущат домовете си от боязън, че ще попаднат...

1 бутилка розе

1/2 чаша ликьор от бъз

1 чаша свеж сок от любеница

Цвят от липа
 Какво ще се случи с тялото ви, в случай че всеки ден ядете любеница? Какво ще се случи с тялото ви, в случай че всеки ден ядете любеница?
Динята е освен един от най-популярните летни плодове, само че и от най-здравословните. Ето какви тъкмо са изгодите за тялото ви, в случай че всеки...

1 бутилка розе шампанско (охладено)

Прясна мента и нарязана любеница за гарнитура

Начин на подготвяне:

За да извършите сок от любеница, смесете две чаши любеница на кубчета в блендер до гладка примес. Прецедете през решето с фина мрежа в кана. Комбинирайте бутилка розе, бъзовия ликьор, сок от любеница и кора в огромна кана, охладете до подготвеност за сервиране. Когато сте подготвени за сервиране, прибавете бутилка шампанско към каната и разбъркайте. Напълнете чаши за бяло вино с лед и налейте сангрия. Украсете с резенчета мента, лайм и любеница.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР